Főoldal Filmek 2020 körül kerülhet a mozikba a Flashpoint
Filmek

2020 körül kerülhet a mozikba a Flashpoint

John Francis Daley válaszolt egy rajongó kérdésére, hogy mikor mutatják be a mozikban a Flashpointot.

602

John Francis Daley válaszolt egy rajongó kérdésére, hogy mikor mutatják be a mozikban a Flashpointot.

Egy rajongó megelégelte a hallgatást és az elmúlt hónapokban megjelent pletykákat, miszerint a Warner Bros. törölte a Flashpointot miután John Francic Daley és Jonathan Goldstein lelépett – természetesen ezt a hírt senki sem erősítette meg -, így Twitteren megkérdezte Daleytől, mikor érkezik Flash önálló filmje.

A Warner és DC páros mindeddig nem datálták a Flashpointot, azonban Daley elárulta, hogy Ezra Miller főszerepében készülő szuperhősfilm legkorábban 2020-ban kerülhet a mozikba.

Daley és Goldstein rendezőket jól ismeri a Warner, hiszen korábban két vígjátékot is forgattak ők ketten a stúdiónak: a Vakációt és az Éjszakai játékot. Ezen felül a két rendező részt vett a Pókember: Hazatérés forgatókönyv írásában is, és nem kizárt, hogy éppen ez ösztönözte a stúdiót, hogy őket kérjék fel a rendezői feladatok ellátásra. A rendezőpáros rendben van, most már csak készüljön el időben a film, mert az elmúlt években kész pokollá változott a Flash projekt, több (előbb Seth Grahame-Smith) rendező is lelépett a projektről, de olyan is akadt, akinek (Rick Famuyiwa) kreatív különbsége támadt a stúdióval.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...