Wide Screen
Image default
Filmek

2020 körül kerülhet a mozikba a Flashpoint

John Francis Daley válaszolt egy rajongó kérdésére, hogy mikor mutatják be a mozikban a Flashpointot.

Egy rajongó megelégelte a hallgatást és az elmúlt hónapokban megjelent pletykákat, miszerint a Warner Bros. törölte a Flashpointot miután John Francic Daley és Jonathan Goldstein lelépett – természetesen ezt a hírt senki sem erősítette meg -, így Twitteren megkérdezte Daleytől, mikor érkezik Flash önálló filmje.

A Warner és DC páros mindeddig nem datálták a Flashpointot, azonban Daley elárulta, hogy Ezra Miller főszerepében készülő szuperhősfilm legkorábban 2020-ban kerülhet a mozikba.

Daley és Goldstein rendezőket jól ismeri a Warner, hiszen korábban két vígjátékot is forgattak ők ketten a stúdiónak: a Vakációt és az Éjszakai játékot. Ezen felül a két rendező részt vett a Pókember: Hazatérés forgatókönyv írásában is, és nem kizárt, hogy éppen ez ösztönözte a stúdiót, hogy őket kérjék fel a rendezői feladatok ellátásra. A rendezőpáros rendben van, most már csak készüljön el időben a film, mert az elmúlt években kész pokollá változott a Flash projekt, több (előbb Seth Grahame-Smith) rendező is lelépett a projektről, de olyan is akadt, akinek (Rick Famuyiwa) kreatív különbsége támadt a stúdióval.

Még több a témában...

[SB51] Bővített nemzetközi TV Spot-ot kapott a Wonder Woman

Kévés Bence Mihály

Új logót kapott az Igazság ligája

Kévés Bence Mihály

Az Aquaman film 160 millió dolláros büdzsével kerülhet a mozikba

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább