Wide Screen
Image default
Játékok

2020 a sárkány éve lesz nyugaton is

A díjnyertes Yakuza sorozat következő fejezete valószínűleg még 2020-ban érkezik meg nyugatra.

A díjnyertes Yakuza sorozat következő fejezete valószínűleg még 2020-ban érkezik meg nyugatra.

A SEGA örömteli bejelentést tett, ugyanis nemsokára láthatjuk a Yakuza sorozat legújabb részét, a Yakuza: Like a Dragon-t, ami Japánban 2020. január 16-án fog megjelenni Ryu Ga Gotoku 7 címen, Európában pedig várhatóan 2020-ban PlayStation 4-re. A főbb szereplőknek olyan színészek kölcsönzik majd hangjukat és megjelenésüket, mint Shinichi Tsutsumi, Ken Yasuda és Kiichi Nakai, a főszereplő Ichiban Kasuga karakterét pedig Kazuhiro Nakaya fogja szinkronizálni.

 A Yakuza: Like a Dragon keretében a sorozat több, mint 10 éves történetében először új szereplő mutatkozik be Ichiban Kasuga személyében, a bizonyítani akaró alacsony beosztású yakuza személyében, aki szokatlan szövetségesekkel a nyomában igyekszik a mélyből a magasba törni ebben a modern emberi drámában.

 A Yakuza: Like a Dragon sokkal több, mint csupán a Yakuza sorozat új része. Ahogy a címe is utal rá, a Yakuza: Like a Dragon a széria teljes újraértelmezése, ami egybeesik annak 15. évfordulójával is. A játék nagy részének a hatalmas, rendkívüli részletességgel megalkotott Ijincho, Yokahama ad otthont, ahol a játékosok Japán teljesen új, a sorozatban eddig sosem látott oldalát fedezhetik fel. Ez azonban nem minden, ugyanis a Yakuza: Like a Dragon harcrendszere is jelentős átdolgozáson ment keresztül, a Yakuza közkedvelt akcióját körökre osztott RPG rendszerrel kombinálva.

Még több a témában...

Fejlesztői naplón a The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Sinka Tamás

Rengeteg információ futott be a FIFA 21 kapcsán

Szarka Roland

Kicsivel később érkezik a DIRT 5

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat