Főoldal Játékok 2020 a sárkány éve lesz nyugaton is
Játékok

2020 a sárkány éve lesz nyugaton is

A díjnyertes Yakuza sorozat következő fejezete valószínűleg még 2020-ban érkezik meg nyugatra.

483

A díjnyertes Yakuza sorozat következő fejezete valószínűleg még 2020-ban érkezik meg nyugatra.

A SEGA örömteli bejelentést tett, ugyanis nemsokára láthatjuk a Yakuza sorozat legújabb részét, a Yakuza: Like a Dragon-t, ami Japánban 2020. január 16-án fog megjelenni Ryu Ga Gotoku 7 címen, Európában pedig várhatóan 2020-ban PlayStation 4-re. A főbb szereplőknek olyan színészek kölcsönzik majd hangjukat és megjelenésüket, mint Shinichi Tsutsumi, Ken Yasuda és Kiichi Nakai, a főszereplő Ichiban Kasuga karakterét pedig Kazuhiro Nakaya fogja szinkronizálni.

 A Yakuza: Like a Dragon keretében a sorozat több, mint 10 éves történetében először új szereplő mutatkozik be Ichiban Kasuga személyében, a bizonyítani akaró alacsony beosztású yakuza személyében, aki szokatlan szövetségesekkel a nyomában igyekszik a mélyből a magasba törni ebben a modern emberi drámában.

 A Yakuza: Like a Dragon sokkal több, mint csupán a Yakuza sorozat új része. Ahogy a címe is utal rá, a Yakuza: Like a Dragon a széria teljes újraértelmezése, ami egybeesik annak 15. évfordulójával is. A játék nagy részének a hatalmas, rendkívüli részletességgel megalkotott Ijincho, Yokahama ad otthont, ahol a játékosok Japán teljesen új, a sorozatban eddig sosem látott oldalát fedezhetik fel. Ez azonban nem minden, ugyanis a Yakuza: Like a Dragon harcrendszere is jelentős átdolgozáson ment keresztül, a Yakuza közkedvelt akcióját körökre osztott RPG rendszerrel kombinálva.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.