Wide Screen
Image default
Gamer

2020 a sárkány éve lesz nyugaton is

A díjnyertes Yakuza sorozat következő fejezete valószínűleg még 2020-ban érkezik meg nyugatra.

A SEGA örömteli bejelentést tett, ugyanis nemsokára láthatjuk a Yakuza sorozat legújabb részét, a Yakuza: Like a Dragon-t, ami Japánban 2020. január 16-án fog megjelenni Ryu Ga Gotoku 7 címen, Európában pedig várhatóan 2020-ban PlayStation 4-re. A főbb szereplőknek olyan színészek kölcsönzik majd hangjukat és megjelenésüket, mint Shinichi Tsutsumi, Ken Yasuda és Kiichi Nakai, a főszereplő Ichiban Kasuga karakterét pedig Kazuhiro Nakaya fogja szinkronizálni.

 A Yakuza: Like a Dragon keretében a sorozat több, mint 10 éves történetében először új szereplő mutatkozik be Ichiban Kasuga személyében, a bizonyítani akaró alacsony beosztású yakuza személyében, aki szokatlan szövetségesekkel a nyomában igyekszik a mélyből a magasba törni ebben a modern emberi drámában.

 A Yakuza: Like a Dragon sokkal több, mint csupán a Yakuza sorozat új része. Ahogy a címe is utal rá, a Yakuza: Like a Dragon a széria teljes újraértelmezése, ami egybeesik annak 15. évfordulójával is. A játék nagy részének a hatalmas, rendkívüli részletességgel megalkotott Ijincho, Yokahama ad otthont, ahol a játékosok Japán teljesen új, a sorozatban eddig sosem látott oldalát fedezhetik fel. Ez azonban nem minden, ugyanis a Yakuza: Like a Dragon harcrendszere is jelentős átdolgozáson ment keresztül, a Yakuza közkedvelt akcióját körökre osztott RPG rendszerrel kombinálva.

Még több a témában...

A vártnál olcsóbb lehet a PS5!

Héja Szabolcs

Megérkezett a Call of Duty Modern Warfare multi bemutatója!

Héja Szabolcs

Több információ érkezik a Stadiaról csütörtökön

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább