Wide Screen
Image default
Filmek

2017 tavaszán kezdik forgatni a Gambit-filmet

A film producere, Simon Kindberg erősítette meg, hogy zseniális lett a forgatókönyv, és az X-Men spinoff filmet jövő tavasszal már forgatják is.

Nem csak mi, hanem az egész világ úgy érzi, hogy megingott az X-Men filmbe vetett bizalma a filmgyárnak, és senki sem tudja, hogy merre tovább. A stúdió új filmje, a Deadpool akkora sikert halmozott fel eddig, hogy nálánál sokkal nagyobb múltnak örvendő filmek sorra hasalnak el a Foxnál. Gondoljunk csak bele, hogy az X-Men: Apokalipszis is milyen sorsra jutott.

A 20th Century Fox ezért úgy döntött, hogy inkább az úgynevezett mellékszálakra koncentrál, s nem erőltetik feleslegesen a főbb franchiseokat. Sokáig nem hallottunk semmit a Gambit-filmről sem, de megtört a jég, és az X-Men franchise részesévé válik a jövőben. A The Hashtag Shownak adott interjúból kiderül, hogy Simon Kindberg nagyon elégedett a forgatókönyvvel, és már jövő év tavaszán szeretnék elkezdeni a forgatást.

Nagyszerű szkriptünk van, és reméljük, hogy jövő tavasz kezdéssel elkezdődik a forgatás is.

Addig húzta-vonta a Fox, míg csak elkészül a várva várt film. Főszerepben az a Channing Tatumon lesz látható, aki játszott korábban az Aljas nyolcasban, illetve a 21 és 22 Jump Street filmekben. A filmet Doug Liman (A holnap határa rendezője) fogja elkészíteni, aki Reid Carolin és Chris Claremont forgatókönyvét fogja felhasználni a darabhoz.

Még több a témában...

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg nemet mondott a Bestia-szólófilmre, mert Farkassal tervezett

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg felvállalja, s nem keres bűnbakot a Sötét Főnix bukásáért

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon