Főoldal Filmek 2017 nyarán kezdik el forgatni az Aquaman filmet
Filmek

2017 nyarán kezdik el forgatni az Aquaman filmet

Bejelentették, hogy jövő nyáron kezdik el felvenni az Aquaman DC-és filmet Ausztráliában.

862

Bejelentették, hogy jövő nyáron kezdik felvenni a DC Comics hősének, Aquaman-nak a kalandját a távoli Ausztráliában.

Jelenleg úgy fest, hogy 2018. július 27-én mutatja be a Warner Bros. és a DC Comics közösen az Aquaman-filmet. Ez lesz az első olyan film, melyben Aquaman feltűnik a képernyőn, amolyan bemutatkozó epizód. Hiszen a képregényhős, Atlantisz királya az Igazság Ligája című szuperhősfilmben oszlopos tag lesz. A korai előkészületek már jelenleg is tartanak a londoni székhelyű Studios Leavesden-ben.

A filmet javarészt víz alatt fogják majd felvenni – vízi hősről van szó, hát legyen vízben -, főszerepben pedig Jason Momoa lesz. A DC Comics 2013-ban adta meg a kezdő rúgást, akkor mutatták be az Acélember első részét, mely bukás volt, majd idén következett az úgymond folytatása – Batman Superman ellen alatt nem azt a folytatást kell most értenünk -, ami megint csak heves reakciókat váltott ki a nézőkből. Ezek után azt gondoltuk, hogy tanult a hibákból a DC és a stúdió, s nem szerepelnek le, de sajnos tévedtünk. Augusztus első hetében érkezett a Suicide Squad – Öngyilkos osztag mozi, melyben a színészi játékokon kívül szinte mindent lehetett kritizálni (rossz rendezés, rossz marketing, rossz történet, rossz hangulat).

A Warner Bros. és a DC következő nagy dobása az Igazság Ligája film lehet. A filmet jelenleg is forgatják Londonban, és a tervek szerint 2017. november 17-én fogják bemutatni majd a mozikban. A mozifilmben feltűnik majd az a csodás karakter is, akit márciusban, a Batman Superman ellen filmben már felvezettek, de még mielőtt csatlakozna a Ligához, kap egy saját filmet is Wonder Woman néven 2017 nyarán.

Szintúgy, mint Wonder Woman, úgy a “tengerek ura” is először a Batman Superman filmben tűnt fel pár másodperc erejéig. Atlantisz uralkodójának első nagy filmje a már beharangozott Igazság Ligája lesz, ott fog nagyobb szerepet kapni, és a csapat egyik kulcsembere lesz. Az Igazság Ligája első előzetesét az idei Comic-Con alatt levetítették, és egyelőre van okunk a bizakodásra, mert eddig hibátlan. A hős alakulatban Flash és Cyborg is feltűnik majd, hogy együtt győzzék le a gonoszt. Jelen állás szerint az önálló Aquaman filmet a Fűrész franchise rendezője, James Wan rendezheti, míg a forgatókönyvet Will Beall írja, és olyan sztárokat fog felvonultatni továbbá, mint Amber Heard, vagy Willem Dafoe. A Daily Mail pontos kezdési dátumot nem tudott meg, csak azt, hogy jövő nyáron Ausztráliában kezdik el forgatni a képregényfilmet. (Jelenleg a Thor: Ragnarok Marvel filmet is pont itt forgatják, mi több, még A Karib-tenger kalózai hatodik részét is ezen a kontinensen vették fel.)

Will Beall korábban elárulta már, hogy a film nem csak a tengerben, hanem a szárazföldön is fog játszódni, s Black Manta lesz a film főgonosza. Kérdéses, hogy melyik ausztráliai várost fogják választani a szárazföldi jelenetek felvételére, hol fogják kialakítani a DC-helyi városát. 2018-ban az Aquaman lehet a DC Comics első filmje, majd őt követheti a rejtélyes október 5-re bejegyzett név nélküli szólófilm. Legtöbben a Ben Affleck-féle Batman reboot első részére tippelnének, de a The Flash mozis változatát is el tudnánk képzelni ide – egyelőre nem kapott premierdátumot a film még.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...