Wide Screen
Image default
Filmek

10 Marvel-karakter, akik átvehetik Vasember szerepét a Bosszúállók 4. után

Vasembertől és sok más szeretett karaktertől búcsúzni fogunk a Bosszúállók 4. után, de kik vehetik át helyüket a mozivásznon?

Mostani cikkünk ki másról is szólhatna, mint a rajongók nagy kedvencéről, Vasemberről. Lehet, hogy nem ő a legerősebb hős, de kétségtelenül a képregények és a Marvel Moziverzum egyik meghatározó karaktere. Vasemberrel először 2008-ban találkoztunk a mozikban, ekkor mutatták be első önálló filmjét, az út pedig egyből a Bosszúállókig vezetett. Tony Stark összesen három saját filmet kapott a stúdiótól, szerepelt mindegyik Bosszúállók-filmben és még a Pókember: Hazatérésben is beugrott egy picit mentorálni az ifjú Peter Parkert. Egyszer mindenkinek eljön a vég, így ez máshogy Vasember esetében sem, talán vissza kéne vonulnia a rivaldafényből és boldogan élni nyugdíjas éveit.

Pletykák szólnak arról, hogy a negyedik Bosszúállók lesz a hős utolsó filmje, de még mielőtt átadná a stafétabotot egy másik hősnek, meg kell mentenie a fél univerzumot. Forgatási képek szivárogtak ki a Bosszúállók 4. forgatásáról, ahol Tony Starkot az első Bosszúállók jelmezében látjuk, illetve egy S.H.I.E.L.D. ügynöknek álcázott szerelésben tűnik fel, ami arra utal, hogy Stark visszamegy a múltba, hogy átírja a jövőt és megmentsen mindenkit Thanos kegyetlen karmaiból. Most, a Heroic Hollywooddal közösen azt fogjuk megnézni, hogy kik jöhetnek számításban a Marvelnél, akik helyettesíthetik Vasembert a jövőben.

Még több a témában...

Egészen szomorú véget érhet a Bosszúállók 4.

Kévés Bence Mihály

Jake Gyllenhaal megerősítette Mysterio szerepét a Pókember: Idegenben

Kévés Bence Mihály

Robert Downey Jr. elutasította a Disney kampányát, hogy Oscarra jelöljék a Végjátékért

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább