Vasember

10 Marvel-karakter, akik átvehetik Vasember szerepét a Bosszúállók 4. után

Vasembertől és sok más szeretett karaktertől búcsúzni fogunk a Bosszúállók 4. után, de kik vehetik át helyüket a mozivásznon?

Vasembertől és sok más szeretett karaktertől búcsúzni fogunk a Bosszúállók 4. után, de kik vehetik át helyüket a mozivásznon?

Mostani cikkünk ki másról is szólhatna, mint a rajongók nagy kedvencéről, Vasemberről. Lehet, hogy nem ő a legerősebb hős, de kétségtelenül a képregények és a Marvel Moziverzum egyik meghatározó karaktere. Vasemberrel először 2008-ban találkoztunk a mozikban, ekkor mutatták be első önálló filmjét, az út pedig egyből a Bosszúállókig vezetett. Tony Stark összesen három saját filmet kapott a stúdiótól, szerepelt mindegyik Bosszúállók-filmben és még a Pókember: Hazatérésben is beugrott egy picit mentorálni az ifjú Peter Parkert. Egyszer mindenkinek eljön a vég, így ez máshogy Vasember esetében sem, talán vissza kéne vonulnia a rivaldafényből és boldogan élni nyugdíjas éveit.

Pletykák szólnak arról, hogy a negyedik Bosszúállók lesz a hős utolsó filmje, de még mielőtt átadná a stafétabotot egy másik hősnek, meg kell mentenie a fél univerzumot. Forgatási képek szivárogtak ki a Bosszúállók 4. forgatásáról, ahol Tony Starkot az első Bosszúállók jelmezében látjuk, illetve egy S.H.I.E.L.D. ügynöknek álcázott szerelésben tűnik fel, ami arra utal, hogy Stark visszamegy a múltba, hogy átírja a jövőt és megmentsen mindenkit Thanos kegyetlen karmaiból. Most, a Heroic Hollywooddal közösen azt fogjuk megnézni, hogy kik jöhetnek számításban a Marvelnél, akik helyettesíthetik Vasembert a jövőben.

Total
0
Shares
Previous Article

Thanos a Végtelen Kő nélkül is legyőzte volna Hulkot

Next Article

Kedden érkezik a Bumblebee első trailere!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!