x
Előzetesek

Zsivány Egyes – Lázadók és rohamosztagosok harca az első klipben

A sok-sok előzetes, és spot után kiadtak egy klipet is a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmhez.

  • Publisheddecember 1, 2016

A sok-sok előzetes, és spot után kiadtak egy klipet is a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmhez.

Ezt is megéltük, bemutatták a Zsivány Egyes spin-off első klipjét, melyben egyszerre van akció és humor, főszerepében pedig Jyn Erso (Felicity Jones), aki egy egész zászlóalj rohamosztagost gyűr le egymagában.

Kijelenthetjük, hogy Az ébredő Erő és a Zsivány Egyes marketing kampánya nagyban eltér egymástól, mert míg előbbinél csak előzeteseket és spotokat, addig utóbbinál már klipet is bevet a Disney. Nyilvánvalóan kissé tartanak ettől a résztől, és jobbnak gondolják, ha annyi részt mutatnak meg a filmből, amennyit csak lehet, hiszen eddig a Star Wars szágában nem volt példa olyan epizódra, melynek ne Skywalker család lett volna főszereplője.

A lap tetején látható klipben Felicity Jones, filmes szerepében Jyn Erso menő mozdulatokkal intézi el a rohamosztagosok egy kisebb csapatát, majd az ominózus harc után egy nagyon vicces jelenet részesei is lehetünk, ami Erso és K-S2O droid között történik. De ez még semmi, mert lejjebb további képek jelentek meg a filmhez.

A Zsivány Egyes rendezője Gareth Edwards, aki olyan filmsztárokkal dolgozott együtt, mint Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen vagy Forest Whitaker. A filmért felelős személyek Kathleen Kennedy, Allison Shearmur és Simon Emanuel, vezető produceri posztot John Knoll és Jason McGatlin tölti be, míg a film forgatókönyvét Chris Weitz és Tony Gilroy alkotta meg John Knoll és Gary Whitta történetéből.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hazai bemutatója december 15-én lesz.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.