Wide Screen
Image default
Előzetesek

Zseniális lett az új előzetes a Doctor Strange-hez

A Marvel és a Disney közösen mutatták be a második előzetest a Doctor Strange-hez.

A következő években a Marvel Univerzum bővíteni fogja palettáját, és új filmeket készülnek bemutatni. Az új filmek között szerepel több misztikus epizód is, amelyekkel eddig még filmben soha nem találkoztunk. Az egyik ilyen húzócím épp a Doctor Strange, amihez most megérkezett a legújabb előzetes.

Forrás: Marvel Studios
Forrás: Marvel Studios

Egyszerűen fantasztikusra sikerült ez a trailer, még akkor is, ha picit máshogy mutatják be a Benedict Cumberbatch főszereplésével készülő filmet, mint amit az utóbbi években megszokhattunk a Marvel Studiostól. Az biztos, hogy teljesen más szemszögből kell majd megnéznünk a filmet, nem egy szokásos „bosszúállók” epizód lesz, de nagyon jónak ígérkezik.

A tehetséges idegsebész Doctor Stephen Strange történetét követi a Marvel féle Doctor Strange, aki egy tragikus autóbalesetben megsérül. Félre kell tennie az egóját, és el kell sajátítania a misztikus és alternatív dimenziók rejtett világát. A New York-i székhellyel rendelkező Greenwich Villageben Doctor Strange közvetítőként ténykedik a valóság és múlt között, miközben felhasználja a hatalmas épületek metafizikáját, hogy megvédje a Marvel Univerzumot.

A filmet november 3-án nézhetjük meg a mozikban.

Még több a témában...

Az MCU-n kívülről érkezik A galaxis őrzői vol. 3. új rendezője

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Hivatalos képen Marvel kapitány a Marvel Moziverzum első női szuperhőse

Kévés Bence Mihály

Titokban elkezdték forgatni a Fekete Özvegy-filmet

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább