Főoldal Sorozatok Zöld utat kapott A nemzet aranya tévésorozat a Disney+ szolgáltatótól
Sorozatok

Zöld utat kapott A nemzet aranya tévésorozat a Disney+ szolgáltatótól

Új formában és szereplőkkel folytatódik a kaland.

312
A nemzet aranya

Még a tavalyi évben kaptunk olyan híreket, miszerint Nicolas Cage főszereplésével készült A nemzet aranya franchise folytatást kaphat, igaz nem film, hanem sorozat formájában. Az akkori hírek szerint egy sorozaton dolgozott a Disney, most pedig megerősítést kapott, hogy valóban visszatér a franchise a Disney+ műsorára, miután zöld utat kapott a projekt.

A Deadline értesülései szerint a Disney+ streamingszolgáltató berendelt egy 10 részből álló sorozatot. A hírek szerint a franchise producere, Jerry Bruckheimer és az eredeti írópáros, Marianne és Cormac Wibberley is visszatér a projektre, valamint várhatóan a 2000-es években bemutatott két film más írói is igent mondanak erre a sorozatra. Bár a készítők a régiek, szereplők tekintetében történt egy nagy változás.

Külföldi lapértesülések szerint a sorozatban olyan időleges kérdésekre kapunk majd választ, mint például az identitás, a közösség, a történelmi szerzőség és hazaszeret, s mindezt Jess Morales szemszögéből mesélik majd el a készítők, aki a franchise új latin vezető karaktere lesz. Egyelőre nem tudni, hogy ki fogja játszani ezt az új szereplőt a sorozatban, az viszont biztos, hogy Nicolas Cage Ben Gates karaktere nem fog szerepelni benne. Ehelyett a sorozatban új csapatot ismerhetünk majd meg, s az ő vezetőjük a már említett Morales lesz.

A televíziós projektről először tavaly májusban beszélt Bruckheimer, hogy a történet sorozat formájában folytatódhat, de akkor még nagyon korai tervezési fázisban volt a projekt. Sőt, a producer arra is utalt egy interjúban, hogy egy teljesen új szereplőgárdával készülhet el ez a sorozat, hiszen a Disney+ elvárásának egy sokkal fiatalabb szereplőgárda jobban megfelel. A koncepció ugyanaz, amit már láttunk, de egy fiatalabb szereplőgárdával tudják elképzelni a folytatást. Ez most meg is valósult, de hogy mikor kezdődik a munka, és mikor tervezik bemutatni, egyelőre nem tudni.

A nemzet aranya
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat márciusban a Disney+

Márciustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.

Star Wars: The Acolyte
Sorozatok

Kiszivárogtatták a The Acolyte pontos megjelenési időpontját

Az utóbbi évek legjobban várt sorozata a The Acolyte.

Oscar
Filmek

A Disney+ élőben közvetíti a 96. Oscar-díjátadót

Nem maradunk le a 96. Oscar-díjról, a Disney+ élőben adja itthon.