Főoldal Sorozatok Zoe Zimmer szerepében Laurel Marsden is szerepelni fog a Ms. Marvel Disney+ sorozatban
Sorozatok

Zoe Zimmer szerepében Laurel Marsden is szerepelni fog a Ms. Marvel Disney+ sorozatban

Zoe Zimmer karakterrel is megismerkedhetünk.

505
Laurel Marsden

Miközben tovább dolgoznak a Ms. Marvel című Disney+ sorozaton, a Marvel Studios újabb kulcsfontosságú karaktert jelentett be. Akárcsak a főszereplőt alakító Iman Vellani, ismét egy viszonylag kevésbé ismert fiatal színésznőt válogattak be. Laurel Marsden (Survive) játssza majd Kamala Khan osztálytársát, Zoe Zimmer szerepében mutatkozik be.

Nagyon sok izgalom övezi a Ms. Marvel tévésorozatát, nem utolsó sorban azért, mert ő most a Marvel egyik legnépszerűbb szereplője. Kamala Khan bemutatkozása sok szempontból is fontos lehet, hiszen nagyobb diverzitást kap a Marvel Moziverzum, valamint a karakter kiemelt szerepet kap a jövőben. Joggal tehetjük fel a kérdést, hogy miért? A válasz pedig pofonegyszerű, Kamala Khan is egy nagy rajongó, imádja a Bosszúállókat, felbomlásuk után ő segített újra egyesíteni a Föld legnagyobb hőseit.

A The Hollywood Reporter számolt be a hírről, miszerint Marsden a stáb legújabb tagja a címszereplőt alakító Iman Vellani, Aramis Knight (Kareem/Red Dagger), Saagar Shaikh (Amir Khan), Rish Shah (Kamran), Zenobia Shroff (Muneeba Khan), Mohan Kapoor (Yusuf Khan), Matt Lintz (Bruno Carrelli), Yasmeen Fletcher (Nakia Bahadir), Laith Nakli (Sheikh Abdullah), illetve Azhar Usman egy eddig ismeretlen szerepben, Travina Springer (Tyesha Hillman), továbbá Nimra Bucha és Randy Havens ismeretlen szerepben mutatkozik be.

Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle spéci eszköz nélkül is megy a dolog. Kamala Khan főhőst Carol Danvers ihlette meg, aki később eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

A sorozatra több rendezői is bejelentkezett, kezdve a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk direktoraival, Adil El Arbi és Bilall Fallah párossal, de a kétszeres Oscar-díjas Sharmeen Obaid-Chinoy, valamint Meera Menon is kipróbálja magát a kamerák túloldalán. Utóbbi számára nem ismeretlen a terep, hiszen korábban olyan képregények adaptációin dolgozott, mint a Titánok vagy a The Punisher.

A Ms. Marvel-sorozatot valamikor 2021 végén fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón.

Ms. Marvel
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Már a jegyelővétellel rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

Tényleg Deadpool és Rozsomák mentheti meg a Marvel Moziverzum jó hírnevét?