Főoldal Filmek Zoë Saldaña úgy tekint A galaxis őrzői vol. 3. részre, mint egy nagyon édes távozásra
Filmek

Zoë Saldaña úgy tekint A galaxis őrzői vol. 3. részre, mint egy nagyon édes távozásra

Sok jóra nem számíthatnak a Galaxis Őrzői a folytatásban.

416
Gamora

Sokan meghaltak a Bosszúállók: Végtelen háborúban, és mielőtt Thanos csettintett volna, a film a legnagyobb csapást akkor mérte rá, amikor az Őrült Titán megölte Gamorát. Az Őrült Titán a mélybe vetítette lányát a Vormiron, hogy megszerezze a Lélekkövet. A folytatásban Gamora visszatért egy másik idősíkról, legközelebb pedig James Gunn történetében látjuk.

A Bosszúállók: Végjátékban az időutazással lehetőség nyílt arra, hogy Gamora visszatérjen a jelenbe, de emlékek nélkül. A 2014-ből, egy másik idősíkról érkezett Thanos, vele pedig a lányai. A film végén Gamora megszökött, és a Fosztogatók vezetőjének állt. A napokban Zoe Saldaña arról beszélt, hogy a közelgő folytatás után látjuk-e még Gamorát, és az elmondottak alapján a nagy újrakezdés ellenére ez lesz az utolsó alkalom, hogy látjuk a karaktert.

[A forgatás] keserűen indult az elején, mert nyilvánvalóan az ember várja a végét, de annyira boldog vagyok, hogy ismét nagyszerű emberekkel dolgozhattam. A fejlődésnek jómagam is a tanúja voltam, akárcsak a rendezőm és a szereplőgárdám is. Nagyon áldottnak és hálásnak éreztem magam. Nagyon édes búcsú volt, azt kell mondanom.

Zoe Saldaña

Elég egyértelmű válasznak tűnik, hogy a filmmel búcsút vetünk néhány karakternek, de meglepetésként nem érhet minket a döntés, hiszen James Gunn többször is elmondta, hogy a trilógiával a mostani csapat története véget ér. A direktor arra is utalt, hogy többen meghalnak majd a filmben.

Valószínűleg Őrzőktől nem végleg búcsúzunk, s valamilyen formában továbbra is jelen lesznek, de Gunn nélkül már. A napokban jött a nagy bejelentés, hogy a Warner Bros.-szal kötött négyéves szerződést, s a DC Studios társelnöke lesz, ez pedig kimondja, hogy 2026-ig nem jöhet szóba más munka a Marvelnél.

A galaxis őrzői vol. 3. 2023. május 5-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?