Zendaya elintézte, hogy az új filmjének az egész stábja kapjon osztalékot

Biztosra ment, hogy mindenki kapjon részesedést a bevételből.

Zendayat mostanában a Malcolm & Marie című Netflix-es drámában láthattuk ahol brillírozott John David Washington oldalán. A híradások szerint itt alakult ki egy olyan családias hangulat, hogy a Marvel filmek MJ-je kiharcolta, hogy mindenki kapjon egy kis bónusz összeget, amikor a filmet végül eladták a streamingszolgáltatónak.

Az Oscar esélyesek között emlegetett új dráma, a járvány legsúlyosabb amerikai hónapjai alatt forgott, egy egészen kicsi stábbal. Az alkotók nagy része a 24 éves színésznő nagy sikerű Eufória című HBO sorozatából érkezett. A filmhez Zendaya magának csinálta a haját és a saját ruháit használta, emellett John David Washingtonnal együtt más produceri teendőket is elláttak, így nagy beleszólásuk volt a film gazdasági felépítésébe is. Egy olyan osztalékrendszert dolgoztak ki, egyfajta pontozást, amivel extra juttatáshoz és haszonhoz tudnak jutni a stáb tagjai.

A Sundance filmfesztiválon a színésznő egy online a sajtóbeszélgetésen a következőt mondta ezzel kapcsolatban:

Szerintem fontos, hogy gondoskodjunk a sajátjainkról.Zendaya

Ezek a “film pontok”, olyanok mint a részesedések egy részvényből, általában nagyobb sztárok írják bele a szerződéseikbe, így ha egy film sikeres lesz, ők a gázsijukon felül is keresnek a filmen. Általában egy pont egy százaléknak felel meg, így ha azt nézzük, hogy a Malcolm & Marie forgalmazási jogait a Netflix 30 millió dollárért vette meg, akkor az a stábtag akinek egyetlen egy pontja volt, a fizetésén felül még kereshetett 300 000 dollárt is.

Egyszerűen ez tűnt a helyes döntésnek. Ezek azok az emberek akik az alapokat rakják le nekünk és akik végig velünk voltak az egész alatt, szó szerint a vérüket, izzadságukat és könnyeiket tették bele ebbe a filmbe.Zendaya

Zendayát, aki 24 évesen a legfiatalabb Emmy díjazott lett, biztosan láthatjuk majd Tom Holland oldalán a készülő harmadik Pókember filmben, és az évek óta várt Dűne filmben is főszerepet fog játszani.

Total
1
Shares
Previous Article

A KÖKI bevásárlóközpont moziépítéssel ünnepli a 10. születésnapját

Next Article
WandaVision

Kínai filmcenzúra miatt nem lehet Mefisztó a WandaVison és a Marvel Moziverzum következő főgonosza?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!