Wide Screen
Image default
Filmek

Zac Efron főszereplésével jön a Három férfi és egy bébi remake-je

Zac Efron ismét a Disney kötelekében forgat.

Tavaly novemberben indult útjára a Disney+ nevű streamingszolgáltató, melyet a mikiegeres cég kimondva kimondatlanul is a Netflix és az HBO méltó vetélytársának szánt. Az indulás pedig kiválóan sikerült, már most kijelenthető, hogy főleg az Egyesült Államokban a Disney komoly szeletet tud kiharapni a streamingtortából, hiszen a legfrissebb adatok szerint nem telt bele egy évbe sem, de már több mint 100 millió előfizetővel büszkélkedhet a Disney+.

A szolgáltató fő produktum nyilván a Star Wars és a Marvel lesz. A The Mandalorian már tavaly hatalmas sikert aratott, idén ősszel pedig jön a második évad, míg a szuperhős-univerzumba rögtön több produkció is érkezik. Ezek mellett vannak azért egyéb érdekességek is, spin-offot kapott a Zac Efron nevéhez köthető High School Musical, filmek terén pedig a többek között a Togo és az Artemis Fowl említhető meg.

Most kiderült, hogy a stramingplatform Zac Efron főszereplésével készít remake-et a Három férfi és egy bébi című klasszikusból. A projektről egyébként nagyon keveset tudni, a rendező neve nem ismert, illetve az sem biztos egyelőre, hogy Efront pontosan melyik főszerepre szerződtették. Egy producer, Gordon Gray neve azonban ismert. Az eredeti film 1987-ben debütált, bár már az is egy francia film reamke-je volt, így az eredeti jelző megkérdőjelezhető. Abban az alkotásban Tom Selleck, Ted Danson, Steve Guttenberg játszották a főszerepeket.

Zac Efront legutóbb a Netflix platformján láthattuk saját, környezettudatosságról szóló dokumentumsorozatában.

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat