Főoldal Filmek Yelena Belova szerepét eredetileg nem Florence Pugh kapta volna
Filmek

Yelena Belova szerepét eredetileg nem Florence Pugh kapta volna

Florence Pugh helyett el tudnátok képzelni bárkit mást Yelena Belova szerepében?

443
Fekete Özvegy
Forrás: Marvel Studios

A Marvel Studios megváratta a rajongókat, hogy Fekete Özvegy saját filmet kapjon, és végül egészen furcsa helyre került. Mivel Natasha Romanoff feláldozta magát a Bosszúállók: Végjáték című filmben, ezért úgy döntöttek, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei között mesélik el Natasha eredettörténetét.

A stúdió azonban több végzetes döntést is hozott. Az elsőt akkor vétette, amikor a karakter halála után visszahozta a Fekete Özvegyet egy előzményfilmre, a másodikat pedig akkor, amikor a világjárvány kellős közepén küldte a mozikba és a Disney+-ra egyszerre. Néhány héttel a premier után már attól volt hangos a sajtó, hogy Scarlett Johansson beperelte a stúdiót, amiért egyszerre mutatták be a filmet mozikban és online.

Johansson mellett Florence Pugh játszotta Yelena Belovát, egy másik Fekete Özvegyet, aki úgy tűnik, hogy átveheti a nővére helyét az MCU-ban. Erre csak a jövőre érkező Mennydörgők adhat választ, amiben visszatér Pugh.

A The Town podcastban Justin Kroll, a Deadline munkatársa azt mesélte, hogy a Marvel Studios szemet vetett A kisasszonyok társszereplőjére, a négyszeres Oscar-jelölt Saoirse Ronanra. Korábbi beszámolókból már tudtuk, hogy Saoirse Ronan visszautasította a lehetőséget, hogy eljátssza a Skarlát Boszorkányt a Bosszúállók: Ultron kora című filmben, és most arról kezdtek beszélni, hogy a Fekete Özvegy, Yelena Belova szerepét sem fogadta el.

A Saoirse-ügy, hallottam olyan dolgokat, amiket visszautasított. Nem fogadta el Florence szerepét a Fekete Özvegyben. A Marvel nem volt az ő műfaja, és nem érdekelte.

Justin Kroll

Nem ez lenne azonban az első alkalom, hogy visszautasít egy Marvel-szerepet, mert egyszer már udvaroltak neki, hogy eljátssza Skarlát Boszorkányt az Amerika kapitány: A tél katonájában, illetve a második Bosszúállók-filmben. Elizabeth Olsen bejelentése előtt még azt is mondta, hogy “szívesen szerepelne” a következő Bosszúállók-filmben, így nehéz megmondani, hogy mi történt, miért nem fogadta el a felajánlást.

GettyImages 956132782
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.