Witcher szintű kiegészítőkre számíthatunk a Cyberpunk 2077-nél

A lengyelek egyik munkatársa megerősítette, hogy a kiegészítők tekintetében is magasra rakják a lécet.

A lengyelek egyik munkatársa megerősítette, hogy a kiegészítők tekintetében is magasra rakják a lécet.

Nem is olyan régen az E3-on a Microsoft előadásának keretein belül jelentette be a lengyel CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát és vele együtt egy pár részletet is kaptunk a játék kapcsán. A műsor része volt, az azóta már rengeteg meme főszereplőjévé váló “lélegzetelállító” Keanu Reevs is. Hatalmas volt a felhajtás körülötte, amely nem nevezhető éppen meglepetésnek, hiszen ez a stúdió jegyzi a több mint sikeres Witcher szériát is. A mostani hírek alapján nem szeretnék ezt az örökséget kihagyni a Cyberpunkból sem.

A The Witcher 3 kapott két, a mai szemmel már szokatlanul nagy és tartalmas DLC-t is. Mind a Hearts of Stone, mind a Blood and Wine olyan kiegészítők, amelyeket a legtöbb stúdió inkább kiad egy új játék címén a mérete, az összetettsége és a története miatt. A Prima Games-nek tett nyilatkozatot az egyik fejlesztő, ami szerint minimum olyan jó DLC-k re számíthatunk a Cyberpunk kapcsán, mint amit a Witcher-hez kaptunk tőlük. Alvin Liu szerint ezek önmagukban is teljes élményt biztosítanak, viszont nem érezzük azt, hogy kivágták volna egyszerűen őket a játékból, hiszen ilyenről szó sem lehet náluk.

Konkrét infókat ugyan nem kaptunk, viszont a Witcher szériát ismerve elképesztően várjuk a lengyel srácok új művét, amely jövő április 16-án fogja tiszteletét tenni.

Total
5
Shares
Previous Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams fiával közösen új Pókember képregényen dolgoznak, benne egy teljesen új gonosszal

Next Article

A Bosszúállók magyar hangjai a magyar szinkronért

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!