Főoldal Filmek Visszatérhet Deadpool egyik korábbi ellenfele a folytatásban?
Filmek

Visszatérhet Deadpool egyik korábbi ellenfele a folytatásban?

Az első Deadpool főgonoszát alakító Ed Skrein az elsők között nézi meg a folytatást majd.

307
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

A hét elején az internetet lángra lobbantó a nagy bejelentéstől, miszerint a Marvel Studios várva várt Deadpool 3. részében nemcsak Ryan Reynolds tér vissza, hanem Hugh Jackman is. Bár 2017-ban Jackman azt mondta, neki ennyi volt a szuperhősködésből, valahogy mégis meggyőzték, és most Deadpool oldalán térhet vissza a filmtörténelem valaha volt legnagyobb univerzumában. Az MCU-ra még ő sem mondhat nemet.

Néhány rajongót váratlanul ért a bejelentés, akárcsak a Logan – Farkas rendezőjét, aki hangot is adott neki. A bejelentés után egy újabb videóval jelentkezett Reynolds és Jackman, amiben megerősítették, hogy a Deadpool 3. nem írja át Logan hattyúdalát, hiszen ez a film évekkel korábban játszódik majd, szóval marad bőven játéktér a készítőknek. A nagy hír után többen arra kíváncsiak most, hogy esetleg mások is visszatérhetnek-e a készülő filmben, például Zazie Beetz mint Domino, Josh Brolin mint Kábel, vagy akár Ed Skrein Ajax szerepében.

Ed Skrein, aki az első Deadpool-filmben a gonosz Ajaxot játszotta, azon tűnődik most, hogy visszatérhet-e a folytatásban. Egy kis emlékeztető azoknak, akik nem emlékeznek az első részre már: Ajax volt a film főellensége, akit Wade Wilson végül fejbelőtt. Sok értelme nem lenne visszahozni Ajaxot, de a ComicBookMovie kérdésére Skrein eljátszott a gondolattal, mi lenne, ha mégis.

Annyira boldog lennék, ha úgy hagyhatnám, ahogy van. A legboldogabb dolog lenne, ha továbbléphetnék, és szuper boldog lennék, ha visszamehetnék. Ez mind szeretet, és ez mind jó. Hugh, Ryan és Shawn remek csapatot alkotnak. Hihetetlen csapatuk van. Az első héten ott leszek a popcornommal, és csak rajongóként leszek ott.

Ed Skrein

Az első két filmet a 20th Century Fox gyártotta, mielőtt a stúdiót felvásárolta volna a Walt Disney Company. A cím nélküli Deadpool 3 részt rendezi Shawn Levy, miután Ryan Reynolds-szal együtt dolgozott a Free Guy és az Az Adam-projekt című filmeken. A Marvel-projekt egyben a Levy és Hugh Jackman újbóli találkozását is jelenti, hiszen a Vasököl című filmben már dolgoztak együtt. A forgatókönyvért Rhett Reese és Paul Wernick felel, de a nevek ismerősek lehetnek, hiszen ők írták az első két film sztoriját is. A Molyneux testvérek a projekt egy korábbi tervezetén dolgoztak.

Deadpool 3. részét 2024. szeptember 6-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...