Főoldal Filmek Visszatérhet a Halálos iramban egyik szereplője, akit megöltek korábban?
Filmek

Visszatérhet a Halálos iramban egyik szereplője, akit megöltek korábban?

A Halálos iramban szexi szereplőjének visszatéréséről pletykálnak.

149
Halálos iramban

A Halálos iramban 10. rész egy nagyszabású családi kalandnak ígérkezik, ennek apropóján pedig egy új jelentés szerint visszatérhet a franchise egy régen látott szereplője. A napokban megjelent pletyka szerint a franchise közelgő tizedik részében visszahoznak egy olyan szereplőt, akiről eddig mindenki azt gondolta, hogy meghalt, ahogy azt a filmben is láthattuk.

A The Direct értesülései szerint a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot által megformált Gisele visszatérhet a jövőre a mozikba kerülő tizedik részben. A legizgalmasabb a mostani pletykában, hogy Gadot karaktere a hatodik filmben csúnyán meghalt, amikor Han nem tudta megmenteni barátnőjét, és a repülőgép hátuljából kizuhant.

Pontos részleteket nem sikerült megtudni a visszatérésről, hogyan hozzák vissza (a halálból), de nem ez lenne az első alkalom, hogy egy filmszéria “feltámaszt” egy karaktert. Sung Kang által alakított Han – aki Gisele szerelme volt – a Halálos iramban 9. részben tért vissza hosszú kihagyást követően, miután kiderült, hogy Kurt Russell Mr. Nobodyja segített neki megrendezni saját halálát. De akárcsak Han halálát, Gisele halálát sem erősítették meg a filmekben, szóval a készítők leleményességén múlik, milyen történettel állnak elő jövőre.

Kíváncsian várjuk, hogy a készítők ezúttal mivel állnak elő, mivel magyarázzák Gisele visszatérését a halálból. A hivatalos bejelentésre még várunk, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy ennyi volt Wonder Womannek, Gal Gadot nem tér vissza többet szuperhősként a DC Univerzumban, és ez akár megnyithatja a lehetőséget a másik karaktere előtt.

A Halálos iramban ismerős arcai mellett szerepet kap még Daniela Melchior, Brie Larson, Alan Ritchson és Rita Moreno, valamint Jason Momoa, aki a következő rész főgonoszát játssza majd. A franchise legtöbb részéért felelős és a tized rész rendezője, Justin Lin nemrég elhagyta a forgatást kreatív nézeteltérésre hivatkozva. Lin helyét A hihetetlen Hulkot jegyző Louis Leterrier lépett.

A Halálos iramban 10. részét a tervek szerint jövő májusban mutatják be a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Wonder Woman
Filmek

Gal Gadot állítása ellenére a DC Studiosnál nem készül a Wonder Woman 3.

Közel sem biztos, hogy Wonder Woman szerepelni fog az új DC Univerzumban.

Wonder Woman 1984
Filmek

Gal Gadot szerint már fejlesztés alatt áll a Wonder Woman 3. az új DC Univerzumban

A korábbi hírek ellenére mégis elkészül a Wonder Woman 3.?

Halálos iramban 10.
Filmek

A Halálos iramban 10. rajongói teóriája szerint Letty és Cipher már nem emberek, hanem kiborgok

A Halálos iramban következő nagy húzása a szuperkatonák lesznek? Többen is robotok...