x
Close


Közelgő események

Filmek

Visszatér Sam Raimi, a Pókember első szériájának rendezője

Az elmúlt években eltűnt rendező, most úgy fest, hogy ismét rendezői székbe ül.

Visszatér Sam Raimi, a Pókember első szériájának rendezője
  • Publishedjúnius 6, 2016

Az elmúlt években eltűnt rendező, most úgy fest, hogy ismét rendezői székbe ül.

A 2013-as Őz, a hatalmas mozi után a rendező szögre akasztotta a filmes csapót, és szabadságra ment. Most először hallani olyat, hogy ismét filmet rendezne a jövőben. A pletykák szerint az utóbbi időben inkább csak produceri munkákat vállaló Raimi az első számú kiszemelt a Stormfall című film élére. Bár, még a rendező és stúdió sem erősítette meg a híreket. Félő, benne van a pakliban, hogy Sam Raimi nemet mond a feltételezett felkérésre, és csak produceri szerepet vállal a filmben. Jelenleg is a The Last of Us filmes adaptáción ügyköd.

A készülő projektről annyit tudni, hogy a Twister és az Ocean’s Eleven ötvözése lesz, amiben nem csak a természeti csapással gyűlik meg a csapat baja, de egy rablást is beiktatnak. A film már „elvileg” rendezővel rendelkezik, de írót még keresik. A Warner Bros. nagyon bátor, mert a legutóbbi tornádós filmjük, a Vihar magjával nagyon besültek. De Sam Raimi magabiztossága adhat némi önbizalmat a stúdiónak.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.