Visszatér a sikerei helyszínére a Call of Duty!

Teljesen más Call of Duty-t fogunk kapni, mint azt megszokhattuk a közelmúlt játékainál. Zseniális előzetesen az új játék.

Teljesen más Call of Duty-t fogunk kapni, mint azt megszokhattuk a közelmúlt játékainál. Zseniális előzetesen az új játék.

Végre itt a hivatalos bejelentés, érkezik a Call of Duty Modern Warfare. Nem elírás, ugyan az lesz a címe mint az ikonikus elődnek, hiszen egy rebootról beszélhetünk. Szakít majd a hagyományokkal és nem lesz olyan mint az eddigiek, tehát a fejlesztő Infinity Ward azt tervezi, minden eddiginél több ingyenes kontetet ad majd a megjelenés után is. Fontos továbbá, hogy úgy néz ki támogatja majd a cross-play-t. Az viszont még nem tisztázott konzol-konzol is van-e tervben, vagy csupán a konzol-PC. Így szól a hivatalos közlemény:

“A Modern Warfare rajtjával a csapat lépéseket szeretne tenni a közösség egyesítésére. Először is, tervben van, hogy a Modern Warfare játszható lesz PC és Konzol között a Cross-Play támogatás miatt.”

Az ígéretek szerint robusztus egyjátékos kampányt kapunk majd CO-OP és multi részekkel megfűszerezve. A MW nem szeretne hasonlítani a TreyArch Black Ops 4-ére, hiszen az nem tartalmazott single playert, csupán egy többjátékos módra kihegyezett játék volt. Az Infinity Ward alkotása viszont ennek az ellentéte lesz, hiszen teljes mértékben a történetről fog szólni. Egy minden eddiginél realisztikusabb köntösbe szeretnék öltöztetni az új COD-ot. Visszatérnek olyan ikonikus karakterek is, mint Captain John Prince. Azonban nem kapcsolódik majd az előző részek történetéhez, inkább olyan részek lesznek benne, amelyek úgy hatnak mintha egy mai főcímből lennének kivágva.

Megjelenési dátumnak október 25-ét tűzték ki.

Total
19
Shares
Previous Article

[E3 2019] Ilyen lesz az EA előadása

Next Article
Rambo

Megérkezett a Rambo V - Utolsó vér első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!