Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

Visszaélése miatt lemondott Kevin Tsujihara a Warner Entertainment vezérigazgatója

A Warner Entertainment első számú embere, Kevin Tsujihara lemondott vezérigazgató posztjáról, miután visszaélt hatalmával.

A Warner Entertainment első számú embere, Kevin Tsujihara lemondott vezérigazgató posztjáról, miután visszaélt hatalmával.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Kevin Tsujihara lemondott vezető pozíciójáról, miután visszaélt hatalmával egy fiatal színésznővel szemben. A lap birtokába jutott egy szexuális zaklatásról szóló jelentés, melyben a vezérizgató egy Charlotte Kirk színésznőt zaklatta, és aki később így jutott vezető szerepekhez a stúdiónál. Természetesen a történet ennél bonyolultabb, ugyanis Kirk nem zárkózott el a viszonytól, azonban Tsujihara ennek ellenére is leköszönt posztjáról, s a Warner belső vizsgálatot indított az ügyben.

Az ügyben megszólalt a WarnerMedia vezérigazgatója is, John Stankey, aki a következőt mondta a hivatalos sajtóközleményben:

Kevin nagyban hozzájárult a stúdió sikeréhez az elmúlt 25 évben, és ezt köszönjük neki. Kevin elismeri, hogy hibái nem felelnek meg a vállalat vezetőinek elvárásaival, és hatással lehetnek a vállalat jövőjére nézve.

John Stankey

Tsujiharát 2013-ban nevezték ki a Warner Entertainment vezérigazgatójának, és kétség sem férhet ahhoz, hogy a stúdió sikerei részben a vezérigazgatónak tudható be, azonban ezek olyan súlyos dolgok, amik mellett nem mehetnek el szó nélkül, és távoznia kellett, különben negatívan befolyásolták volna a stúdió jövőjét. Tsujihara nagyban szerepet játszott a DC szuperhősfilmjeinek készítésében is, hiszen a Warner A zöld lámpás bukása után kissé vonakodott attól, hogy újabb szuperhősfilmet kreáljon a vászonra, azonban Tsujihara miután betöltötte pozícióját, szinte azonnal a Marvel Moziverzum mintájára egy saját filmes univerzumon kezdett dolgozni.

Sajnos mára nem váltották be a hozzáfűzött reményeket a DC Moziverzum, fájó szívvel is mondjuk ki, de kudarcot vallottak, ám így sem maradunk szuperhősök nélkül, hiszen ha univerzumot nem is építenek, még önálló részekben találkozhatunk a DC képregények kedvelt karaktereivel a jövőben.

Még több a témában...

Ha eltolják a Tenet bemutatóját, akkor a Wonder Woman 1984 legkorábban decemberben kerül mozikba

Kévés Bence Mihály

Egy stúdióbennfentes úgy gondolja, ha elhalasztják a Tenetet, akkor karácsonyig zárva maradnak a mozik

Kévés Bence Mihály

Warner Bros.: Bármi lesz is, a Wonder Woman 1984 és a Tenet kizárólag a mozikban kerül bemutatásra

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat