Főoldal Filmek Vin Diesel főszereplésével készül a Riddick: Furya, és még David Twohy rendező is visszatér a 4. részre
Filmek

Vin Diesel főszereplésével készül a Riddick: Furya, és még David Twohy rendező is visszatér a 4. részre

Vin Diesel hivatalosan is visszatér a Riddick 4. részében, ami a Riddick: Furya címet kapta.

431
Riddick

Az új filmet David Twohy írja és rendezi, aki először a 2000-es Pitch Black című filmnél dolgozott együtt a főszereplőt alakító Dieselrel, majd két folytatáson, a 2004-es Riddick – A sötétség krónikája és a 2013-as Riddick című filmekkel folytatódott a franchise. Régóta pletykálnak már egy negyedik filmről, de eddig hivatalosan nem történt előrelépés.

A Deadline számolt be elsőként a készülő projektről. Az éjjel tették hivatalossá, hogy készül a negyedik film, aminek Diesel a főszereplője és egyben producere. A film hivatalos leírása szerint a Furya című filmben Riddick végre visszatér szülőbolygójára, egy olyan helyre, amelyre alig emlékszik, és amelytől fél, hogy a nekromongerek romokban hagyják. A bolygón viszont más furyaiakkal találkozik, akik a létükért harcolnak egy új ellenséggel szemben. És a furyaiak közül néhányan jobban hasonlítanak Riddickre, mint azt valaha is gondolta volna.

Rajongóink légiója évek óta követelte, és most végre készen állunk, hogy a Riddick: Furya című filmmel eleget tegyünk a kérésüknek. Vinnel és a One Race produkciós céggel már 20 éve dolgozunk együtt, és gyümölcsöző munkákat tudhatunk magunknak; három filmet csináltunk, két videojátékot, egy anime produkciót és mozgóképes képregényeket készítettünk az internetre. Ebben az új mozifilmben visszatérünk Riddick szülőbolygójára, ahol végre megismerhetjük Riddick születését.

David Twohy

Mozgalmas napok várnak a főszereplőt alakító Dieselre, aki csütörtök este Los Angeles belvárosában tartott nagyszabású bemutatót, ahol a jelenlévők először láthatták a Halálos iramban 10. előzetesét, amit végül tegnap este online is közzétettek. A közel négyperces teaser előzetest kilenc óra alatt több mint 5 millióan nézték meg. A franchise legújabb részét május 18-án mutatják be a hazai a mozikban, de még előtte lesz egy másik nagy filmje a színésznek, május elején érkezik A galaxis őrzői volume 3., amiben Diesel ismét Groot szerepében lesz hallható.

Riddick

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események