Főoldal Filmek Vin Diesel és Jason Momoa ökölpacsizik a Halálos iramban 10. forgatási fotóján, de a trailer bemutatójának napját is elárulták
Filmek

Vin Diesel és Jason Momoa ökölpacsizik a Halálos iramban 10. forgatási fotóján, de a trailer bemutatójának napját is elárulták

És már azt is megtudtuk, mikor mutatják be a Halálos iramban 10. előzetesét.

597
Halálos iramban 10.
Forrás: Universal Pictures

Atlantisz királya után Jason Momoa kipróbálja magát a világ legőrültebb és legbutább franchise-ában, a Halálos iramban-filmekben. Azt már korábbról tudjuk, hogy Momoa csatlakozott a tizedik rész szereplőgárdájához, és Vin Dieselnek köszönhetően most először láthatjuk az Aquaman színészét a Halálos iramban 10. főgonoszának szerepében.

A Halálos iramban 10. oszlopos tagja, Vin Diesel a közösségi médiában megosztott egy új képet a forgatásról. A képen Jason Momoa eddig még meg nem nevezett gonosztevőjével pacsiznak éppen kék háttér előtt. A kép nem túl beszédes, nem tudtunk meg sokat a karakterről, de Momoa korábban már utalt a karakterére. A színész akkor úgy fogalmazott, hogy bár “az emberek mindig azt hiszik, hogy én csak egy srác vagyok, aki [macsó karaktereket] játszik”, most viszont szeretne valami mást is kipróbálni. Dante nevű karakterét excentrikusnak nevezte.

“Áldás, hogy egy olyan Saga részese lehetek, amely ilyen nagyszerű munkára ösztönzi azt a sok csodálatos művészt, akik nélkül nem lenne ez a Saga!” – írta a Halálos iramban főszereplője a kép alá. “Egy állókép a tesómmal egy intenzív, egyhetes jelenet forgatása után.”

Diesel egy másik képet is megosztott követőivel, amin Michelle Rodriguez karakterek látható. A filmsorozatban Rodriguez játssza Lettyt. Egyelőre be kell érnünk ezzel a két képpel a filmből, de tegnap az is kiderült, hogy február 10-én mutatják be a trailert, magyar idő szerint valamikor délután folyamán, 5 óra magasságában kell várni az előzetest.

A Halálos iramban 10. részére visszatér Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Charlize Theron, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Michael Rooker és Scott Eastwood. Nemrég megerősítették azt is, hogy a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot szintén visszatér Gisele Yasharként, akiről sokáig azt hittük, hogy meghalt a hatodik részben, de a franchise kilencedik része már bizonyította, van visszaút a halálból is. Egészen új arcok is feltűnnek majd a filmben, köztük például a Marvel Kapitány főszereplőjét is alakító Brie Larson, vagy Daniela Melchoir és Alan Ritchson.

Ami a történet részleteit illeti, nagyon keveset árultak el az új részről, de valószínűleg nem kell többet tudnunk, minthogy lesz sok autó, sok őrült mutatvány, és jó néhány robbanás is. Minden korábbi rész emelte a tétet, megpróbálta felülmúlni az előzőt, és ha ebből indulunk ki, akkor a tizedik rész még őrültebb lesz.

A Halálos iramban 10. részét május 18-án mutatják be a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...