Videó és szelfi is készült a Pókember: Hazatérés forgatásán

Az idő nem volt túl kegyes Tom Hollandhez és a Pókember stábhoz, de azért jól szórakoztak így is.

Az idő nem volt túl kegyes Tom Hollandhez és a Pókember stábhoz, de azért jól szórakoztak így is.

Atlantában dolgoznak a Hazatérés-filmen, de akkora zuhét kaptak múlt héten, hogy egy napra le kellett állniuk a felvétellel. A vicces kedvében lévő főszereplő egy videón mutatta meg, hogy mennyire nagy esőt kaptak.

Filming in Atlanta ? #spidermanhomecoming

✌️ (@tomholland2013) által közzétett videó,

Sokan úgy gondolják, hogy ez lehet minden idők legjobb Pókember-filmje. Hiába a harmadik nekifutás, teljesen kicserélődött a légkör a franchise körül. Fontos továbbá az is, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy a Marvel Univerzum lett a film mozgatórugója. A stúdió bemerte vállalni, hogy egy tizenévest szerződtetnek, és Peter Parkert a gimis időkből mutatják be. Az új szuperhős az Amerika kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott, azóta viszont már a saját filmjén dolgozik. Ezt gyorsan meg is örökítette Pókarc, és a magasból készített egy szelfit a csodás „pizsamájában”. A fényképen jól kivehető az is, hogy már az új hálóvetőt használja.

pokember_hazateres_forgatas

A film debütálásáig még majdnem egy évet kell várnunk, mert csak 2017. július 7-én érkezik a mozik műsorára. A filmet Jon Watts rendezi, főszerepben a már említett Tom Holland, Robert Downey Jr. (Vasember), Michael Keaton, Marisa Tomei (May néni), Donald Glover, Martin Starr, Tony Revolori, Michael Barbieri, Angourie Rice és Laura Harrier.

Total
0
Shares
Previous Article

2017 tavaszán kezdik forgatni a Gambit-filmet

Next Article

Az első képek a Sofia Boutella által megformált Múmiáról

Related Posts
Wide Screen YouTube