x
Close


Közelgő események

Filmek

Videó és szelfi is készült a Pókember: Hazatérés forgatásán

Az idő nem volt túl kegyes Tom Hollandhez és a Pókember stábhoz, de azért jól szórakoztak így is.

Videó és szelfi is készült a Pókember: Hazatérés forgatásán
  • Publishedjúlius 11, 2016

Az idő nem volt túl kegyes Tom Hollandhez és a Pókember stábhoz, de azért jól szórakoztak így is.

Atlantában dolgoznak a Hazatérés-filmen, de akkora zuhét kaptak múlt héten, hogy egy napra le kellett állniuk a felvétellel. A vicces kedvében lévő főszereplő egy videón mutatta meg, hogy mennyire nagy esőt kaptak.

Filming in Atlanta ? #spidermanhomecoming

✌️ (@tomholland2013) által közzétett videó,

Sokan úgy gondolják, hogy ez lehet minden idők legjobb Pókember-filmje. Hiába a harmadik nekifutás, teljesen kicserélődött a légkör a franchise körül. Fontos továbbá az is, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, hogy a Marvel Univerzum lett a film mozgatórugója. A stúdió bemerte vállalni, hogy egy tizenévest szerződtetnek, és Peter Parkert a gimis időkből mutatják be. Az új szuperhős az Amerika kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott, azóta viszont már a saját filmjén dolgozik. Ezt gyorsan meg is örökítette Pókarc, és a magasból készített egy szelfit a csodás „pizsamájában”. A fényképen jól kivehető az is, hogy már az új hálóvetőt használja.

pokember_hazateres_forgatas

A film debütálásáig még majdnem egy évet kell várnunk, mert csak 2017. július 7-én érkezik a mozik műsorára. A filmet Jon Watts rendezi, főszerepben a már említett Tom Holland, Robert Downey Jr. (Vasember), Michael Keaton, Marisa Tomei (May néni), Donald Glover, Martin Starr, Tony Revolori, Michael Barbieri, Angourie Rice és Laura Harrier.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.