Végre új színváltozatokban is bemutatkozik a DualSense!

Két elképesztően menő színváltozatot mutattak be a japánok a zseniális kontrollerből.

Eljött az a pillanat, amire a DualSense és a PS5 bemutatója óta szinte mindenki várt. Végre lehet kapni más színben is ezt a zseniális irányítót. Ahhoz kétség sem fér, hogy igazán maradandót alkotott a Sony ezzel a kontrollerrel és egészen sok játék ki is használja az általa teremtett lehetőségeket, de az már nagyobb megosztottságot teremtett, hogy mennyire jó és praktikus a színválasztása.

A jövő hónaptól már ez sem lehet akadály, ugyanis a japánok két teljesen új változatot is bemutattak belőle. A PlayStation Blog hivatalos bejegyzése alapján ezeket a színeket a galaxis inspirálta, már a nevükből is látszik, hiszen az egyik Mindnight Black míg a másik Cosmic Red néven fog futni. Mindkét változatnak ugyanúgy kék lesz alapvetően az állapotjelző világítása, amely a touchpad körül fut végig. 

Abba nem engedtek bevilágítást, hogy változott-e egy picit belülről is ez az irányító. Sok ember panaszkodott arra, hogy az adaptív ravaszok nagyon hamar megadták magukat a terhelés hatására. Többen szétszedték az eszközt és arra jutottak, hogy hatalmas előrelépés lenne az ügyben pár strapabíróbb alkatrész használata. Reméljük ez is egy kicsi revizionálásra került, ugyanis egyre több alkotás használja ezt a funkciót, így egyre több lehetősége van tönkre is menni. A megjelenése után valaki úgyis megbontja, szóval hamar ki fognak derülni a dolgok.

Total
2
Shares
Previous Article
Kevin Feige

Kevin Feigenek állítólag esze ágában sincs átvenni a Lucasfilm vezetését

Next Article
Tőrbe ejtve

A WandaVision boszorkánya is csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. impozáns szereplőgárdájához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!