Végre megjelent a The Outer Worlds

A Private Division új Sci-Fi játéka szeretné végre felrázni az “ellustult” kategóriát.

A Private Division új Sci-Fi játéka szeretné végre felrázni az “ellustult” kategóriát.

A The Outer Worlds-ben egy a Földtől legtávolabbi, a galaxis szélén fekvő gyarmat, a Halcyon felé tartó elveszett telepes űrhajón találod magad hibernációból ébredve, ahol egy az egész galaxis pusztulásával fenyegető összeesküvés közepébe csöppensz. Ahogy beutazod az űr legtávolabbi pontjait, számos a hatalomért versengő különböző frakcióval találkozol, a történet pedig karaktered tettei nyomán bontakozik ki. A vállalati gyarmat egyenletében te vagy a nem tervezett változó.

  • Egy szerepjáték játékos vezérelt történettel: Az Obsidian hagyományokhoz híven teljesen rajtad áll, hogyan közelíted meg a The Outer Worlds-t. Döntéseid nem csak a cselekmény alakulására vannak hatással, de karaktered tulajdonságaira, társaid történetére és a végkimenetelre is.
  • Fogadd el gyengeségeid: A The Outer Worlds egyik újdonságai a hibák. Egy lenyűgöző hőst az általa hordozott gyengeségek tesznek azzá. A The Outer Worlds világában a játék folyamatosan követi tapasztalataidat, hogy megtalálja miben nem vagy kifejezetten jó. Folyton Raptidon támadás ér? A Raptiphobia negatív hatást gyakorol rád, mikor ezekkel a veszedelmes bestiákkal nézel szembe, cserébe viszont egy azonnali plusz karakter képességgel jutalmaz. A játék ezen opcionális lehetősége segít a számodra megfelelő karakter megalkotásában Halcyon felfedezése közben.
  • Vezesd csapatod: A legtávolabbi gyarmaton tett utazásaid során számos különböző olyan karakterrel találkozol, akik csatlakozni akarnak legénységedhez. Ezek az egyedi képességekkel felszerelt útitársak mind saját küldetésekkel, motivációkkal és ideálokkal rendelkeznek. Rajtad áll, hogy segítesz-e nekik elérni céljaikat, vagy saját érdekeidet szem előtt tartva irányítod őket.
  • Fedezd fel a vállalati gyarmatot: Halcyon egy a galaxis szélén fekvő kolónia, amit egy vállalati testület irányít. Ők irányítanak mindent…kivéve a kolónia két bolygójának nem épp terv szerinti terraformálása nyomán hátramaradt idegen szörnyeket. Találd meg hajódat, állítsd össze legénységed, majd fedezd fel Halcyon településeit, űrállomásait és más izgalmas helyszíneit!
[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”date”]

A The Outer Worlds mától országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Továbbá Xbox Game Pass-al is elérhető.

Total
12
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor elárulta, hány részes lesz az Obi-Wan Kenobi-sorozat, és hogy mióta tudott róla

Next Article
Pedro Pascal

Patty Jenkins végre elárulta, hogy kit játszik Pedro Pascal a Wonder Woman folytatásában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!