Főoldal Filmek Végre kiderülhetett, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia melyik karakterét játssza William Jackson Harper
Filmek

Végre kiderülhetett, hogy A Hangya és a Darázs: Kvantumánia melyik karakterét játssza William Jackson Harper

Találgatások vannak, hivatalos forrásból még nem erősítették meg a hírt.

520
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

William Jackson Harpernek szerepéről már találgattak a rajongók, hogy melyik karaktert keltheti életre A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című folytatásban, miután múlt hónapban bejelentették, hogy a The Good Place sztárja is csatlakozott a szereplőgárdához. A Marvel Studios hivatalosan nem árulta el, hogy kit játszik a filmben, de talán most okosabbak lettünk.

Múlt hónapban megtudtuk, hogy a Primetime Emmy-jelölt William Jackson Harper (The Good Place; Midsommar) aláírt egy meg nem nevezett szerepre a Marvel Studios közelgő folytatásában. A hír után azonnal találgatásokba kezdtek a rajongók, hogy mi lehet a titokzatos szerepe a februárban érkező folytatásban.

A színész neve nem először merül fel, ugyanis hónapokkal korábban már szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy Harper Reed Richardsot alakíthatja a Marvel Moziverzumban, de a bejelentés után újabb elmélettel álltak elő a rajongók. Most éppen arról meg a vita a közösségi médiában, hogy valójában egy teljesen új karaktert kelt életre, akiről eddig még a képregényekben sem olvashattunk.

Daniel Richtman szerint (a fizetős Patreon oldalán keresztül osztotta meg a hírt) Harper egy Quaz nevezetű karaktert fogja játszani a filmben, akit úgy írt le, mint “egy telepatát, aki egy Kang ellen fellázadó csoport tagja”. Hasonló csengésű karakterről már hallottunk a képregényekben, a Quaz akár Quasar, azaz Wendell Vaughn rövidítése is lehet. Nem lehet kizárni ezt sem, mivel a Marvel Studios néha szereti átnevezni a karaktereit a filmvásznon, de Richtman elég biztosnak tűnik benne, hogy az MCU egy teljesen új karaktert mutat be.

Egyelőre kezeljük a mostani hírt is pletykaként, hiszen a stúdiótól senki sem erősítette meg, nem fedték fel, hogy mi lesz Harper szerepe a történetben. Őszintén szólva nem túl valószínű, hogy itt mutatnák be az új Mr. Fantasticot, mivel főhőseink a Kvantumbirodalomban rekednek, és különböző civilizációval találkoznak, sok értelme nem lenne egy ilyen fontos karaktert bemutatni. Egyébként Mr. Fantasticot legutóbb a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben láttuk John Krasinski alakításában.

01 chidi anagonye the good place gq 15jan19
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.