Végre ízelítőt kaphatunk a Bosszúállók játékból?!

Ha hihetünk a híreknek több hatalmas dobásra készül a Google a GDC-n, ez akár egy Avengers játék formájában is megnyilvánulhat.

Ha hihetünk a híreknek több hatalmas dobásra készül a Google a GDC-n, ez akár egy Avengers játék formájában is megnyilvánulhat.

Az amerikai óriás tech cég a Game Developers Conference-n talán több nagy dolgot is leleplezhet. Az első ilyen, hogy minden bizonnyal be szeretnének szállni a konzolháborúba, ezt az értesülést egy októberi szabadalom támaszthatja alá, amely egy kontrollerről szól. A tervek nem feltétlenül tükrözik még a végleges változatot, azonban a jelenlegi formájában a Sony híres Dualshock irányítójára hasonlítana kísértetiesen. A kiosztása legalábbis szinte teljes mértékben megegyezik vele, a touchpadot kivéve. Ezt a koncepciós rajzot egy lelkes dizájner készítette az amerikai szabadalmi hivatal bejegyzése alapján.

Persze önmagában ez nem jelent túl sok mindent, de akik kicsit otthonosabban mozognak a játékok világában azok már tudhatják, hogy a híres amerikai gyártó ott lesz a Game Developer Conference-en méghozzá kiemelt időpontban. A cég felől terjedő pletykák szerint a konzol a Project Stream technológiát fogja alkalmazni, ráadásul a Playstation és az Xbox vetélytársának szánják. Ez egyből egészen más megközelítésbe helyezheti a kontroller milétét…

A Google viszont az utóbbi hírek szerint nem elégszik meg ennyivel, rögtön talán egy nyitócímet is szerzett magának. Nagyon impozáns névsor teszi majd tiszteletét az eseményen, többek között a Crystal Dyanmics, amely egy Bosszúállók játékon dolgozik amelyről már írtunk is itt. Több forrás tudni véli, hogy nem a Tomb Raider trilógia folytatását fogják előhúzni a kalapból. Sokkal inkább a régen emlegetett Marvel hősök kalandját láthatjuk végre mozgásban is. Érdemes ezeket a híreket fenntartással kezelni, de két dolog biztos. A Google hatalmasat akar robbantani a GDC-n és hogy az időzítés is tökéletes lenne a második Végjáték előzetes után…

Total
2
Shares
Previous Article
James Gunn

Nem keresték James Gunn utódját a Marvel Studios vezetői

Next Article
Annabelle

Az Annabelle 3 teaer videója leplezte le a film címét

Related Posts