Wide Screen
Image default
Játékok

Végre itt a One Punch Man előzetes

Orbitális pofonok vannak kilátásban a Bandai Namco legújabb verekedős játékában, amelyet a híres Saitama osztogat majd.

Orbitális pofonok vannak kilátásban a Bandai Namco legújabb verekedős játékában, amelyet a híres Saitama osztogat majd.

Hatalmas népszerűsége van a One Punch Man sorozatnak a felkelő nap országában. Ahogyan más verekedős játékok is, ez egy nagy közösséget céloz meg, akik nem félnek egymást péppé verni. A Bandai Namco most újra elhozza nekünk ezt az élményt, ráadásul manga köntösbe csomagolva. Egy új előzetesen tekinthetjük meg a nagy pofonok osztogatásának művészetet Saitama előadásában.

A One Punch Man : A Hero Nobody Knows egy verekedős akciójáték, melynek világában mindennaposak a katasztrófák és a hősök jelentik az egyetlen reményt. Saitama, a sorozat főszereplője egy hős, aki képes még a legerősebb ellenfeleket is egyetlen ütéssel leteríteni, ez a helyzet pedig rendkívüli módon idegesíti. A 3-3 elleni küzdelmekhez a játékosok ismerős arcokból álló pusztító csapatokat állíthatnak össze, mint például Genos, Fubuki, Mumen Rider, Sonic és Saitama. 

A One Punch Man PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, azonban a dátuma még nem ismert. További információkért kövessetek minket, amint újdonságokat tudunk meg a témával kapcsolatban, egyből jelentkezünk. Addig is, ha megjött a kedvetek egy kis csihi-puhihoz összeszedtük Nektek az általunk legjobban várt verekedős játékokat az idei esztendőre. Válogassatok hát belőle, és bunyóra fel!

Még több a témában...

Megtudtuk kik fognak szerepelni az NBA 2k20 borítóján

Héja Szabolcs

Az új Xbox árát nagyban befolyásolhatja Donald Trump

Héja Szabolcs

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat