Wide Screen
Image default
Játékok

Az új Xbox árát nagyban befolyásolhatja Donald Trump

Phil Spencer véleményét hallgathattuk meg egy pár új dologról Project Scarlett kapcsán.

Phil Spencer véleményét hallgathattuk meg egy pár új dologról Project Scarlett kapcsán.

Az Xbox divízió fejének tekinthető Phil Spencernek tettek fel egy pár kérdést a legújabb gép kapcsán, amely a Project Scarlett néven fut. Nem véletlen a többes szám hiánya, a mostani interjúi során már csupán így beszél a konzolról, tehát vagy helytelenek voltak a pletykák amelyek a két masina érkezését vetítették előre, vagy menet közben megváltoztatta a Microsoft az irányt. Spencer beszélt még a kinézetről is, amely eléggé pozitívan jött le.

Fiatalos, menő és újszerű lesz. Legalább is, ezt gondolja a Microsoft vezér. Szerinte a mérnököknek már most konkrét elképzelése van a formáját illetően. Az Xbox One régi videómagnós külseje után ez felüdülésként hathat ránk. A végleges név még a mai napig nem tisztázott, egyelőre még mindenki Project Scarlett-ként hivatkozik rá. Az ár is hasonló fejlődésen esik át jelenleg. Az Egyesült Államok vezetője (Donald Trump), ugyanis, mint a Huawei botrány kapcsán már tudhatjuk, ilyen-olyan különadókon dolgozik a Kínából érkezett dolgokra. 

Az mostani konzolok jó néhány alkotóeleme is onnan származik, így egy ilyen törvény egészen nagy hatással lenne a Scarlett-re. A médiában sokat hallott 25%-os terv tetemes mértékben növelhetne az árazáson, azonban ez még mind a jövő eseménye, amely reméljük nem történik meg. A konzolok árait próbálják minél alacsonyabban tartani, így jelen pillanatban is rengeteg tárgyalás folyik a témában, ezért is nem tudták bejelenteni a végleges árat. Csupán annyit tudunk, 2020 végén érkezik.

Még több a témában...

Új trailert kapott a Sword Art Online Alicization Lycoris

Fonyódi Dávid

JÁTÉKTESZT: Those Who Remain

Fonyódi Dávid

Duos módban is játszható a Call of Duty: Warzone

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat