x
Close


Közelgő események

Játékok

Végre előtölthető a Ghost Recon Breapoint bétája!

Gyorsan csekkold le az email fiókodat, hogy te bekerültél-e a szerencsések közé, akik nemsokára játszhatnak a Ghost Recon Breakpoint bétájával.

Végre előtölthető a Ghost Recon Breapoint bétája!
  • Publishedszeptember 3, 2019

Gyorsan csekkold le az email fiókodat, hogy te bekerültél-e a szerencsések közé, akik nemsokára játszhatnak a Ghost Recon Breakpoint bétájával.

Mától előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint 2019. szeptember 5-8. között futó bétája minden platformon. A zárt béta, a játékot a kijelölt üzletekben előrendelők, valamint az interneten regisztrált jelentkezők közül véletlenszerűen kiválogatott játékosok számára lesz elérhető. A zárt béta résztvevőinek továbbá lehetősége lesz a különleges, játékbeli Man Down jótékonysági eseményen a Child’s Play szervezetnek is adományt gyűjteni.

A zárt bétában a játékosok számos különböző régiót és küldetést fedezhetnek fel egyedül, vagy akár legfeljebb négyen kooperatívan. A küldetések között szerepel az első két Operation Greenstone misszió a fő történetből, Auroa missziók, melyekből többet tudhatsz meg a szigetről és lakóiról, valamint Frakció missziók, amik naponta nyolc új küldetést kínálnak. A játékosok továbbá a Drone Area keretében is próbára tehetik harci képességeiket az apró Murmur, a közepes méretű Aamon, valamint a hatalmas, nehéz páncélzatú és nagy tűzerejű Behemoth drónokkal szemben.

A zárt béta során a játékosok részt vehetnek a különleges, játékbeli Man Down jótékonysági eseményen is, adományokat gyűjtve a Child’s Play szervezetnek azzal, hogy kooperatívan játszanak és újraélesztik társaikat, mikor azok harcképtelenné válnak. Minél több játékos vesz részt ezen az eseményen, a(z) Ubisoft annál többet fog adományozni a szervezetnek, úgyhogy hívd össze csapatod és védd meg társaid bármi áron! 

 A zárt bétával kapcsolatos információk mellett a(z) Ubisoft ma bejelentette a játék első évére tervezett tartalmakat is. A Year 1-t az Operation Greenstone fogja nyitni, amit az Episode 2 és Episode 3 fog követni 4 hónapos különbségekkel. Minden epizód több órányi új tartalmat és támogatást fog tartogatni, köztük új Kalandokat, End-game tartalmakat, Frakció missziókat, PvP frissítéseket és rendszeres újdonságokat.

·         Új Kalandok: Ezek a sztori vezérelt tartalmak minden epizóddal tovább bővítik a fő történetet.

·         Új End-Game tartalmak: Minden epizód új End-Game tartalmakat tartogat, mint például az Episode 1 esetében a Project Titan Raid, mely során a játékosoknak egy aktív vulkánt kell felfedezniük egy új szigeten, ahol minden az Auroán elsajátított képességükre szükségük lesz az intenzív, négy fős kooperatív kihívások teljesítéséhez. Ez a raid újrajátszható és bármilyen játékstílussal élvezhető.

·         Új Frakció missziók: A játék frakciói idővel fejlődni fognak és minden hónapban új narratív Sztori Frakció missziók lesznek elérhetők, melyek karakterfejlődést és kontextust biztosítanak számukra. Az új Frakció missziók napi szintűek, és a frakciókat és narratív történetüket támogató feladatokat fognak biztosítani.

·         Új kasztok: A Year 1 során három új kaszt fog bemutatkozni, elsőként a hackelésben jártas Engineer.

·         Élő események: Ezek keretében VIP szereplők segítenek Nomadnak szembenézni új, félelmetes fenyegetésekkel. Minden epizóddal egy új esemény lesz elérhető, ami egy hónapig tart.

·         PvP frissítések: A Year 1 részeként érkező három kaszt mellett az új pályák és frissítések garantáltan nem hagyják majd lankadni a Ghost War játékosok figyelmét.

·         Rendszeres újdonságok: Minden epizóddal új tartalmak, köztük új küldetések, tevékenységek és feloldható tartalmak lesznek elérhetők.

 A mai bejelentések mellett a(z) Ubisoft egy új előzetest is kiadott a kritikusok által elismert színész, Jon Bernthal főszereplésével, aki a játékban a Farkasok vezérét, Cole D. Walker karakterét alakítja. Az előzetes végigköveti Walker útját a Szellemek soraitól és Nomad oldalán való küzdelmétől a Farkasok vezérévé válásáig, akikkel aztán elfoglalta és elzárta a világtól a Skell Technology technológiai óriásnak és dróngyártónak otthon adó Auroát.

A Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint az alapkiadás mellett Ultimate Edition változatban is kapható lesz, aminek részét képezi a játék mellett a számos digitális extrát is korai hozzáférést biztosító Year 1 Pass és az Ultimate Pack is.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.