Close


Közelgő események

Sorozatok

Véget ért a The Book of Boba Fett forgatása, hamarosan kezdődik a The Mandalorian 3. évad fényképezése

Nem jelent gondot, hogy Pedro Pascal jelenleg a The Last of Us-sorozaton dolgozik.

Véget ért a The Book of Boba Fett forgatása, hamarosan kezdődik a The Mandalorian 3. évad fényképezése
  • PublishedAugust 4, 2021

Alig ért véget a The Book of Boba Fett című spinoff-sorozat forgatása, és már a The Mandalorian következő évad forgatására készül a Lucasfilm. Giancarlo Esposito elárulta a napokban, hogy hamarosan kezdődik a 3. évad forgatása, a probléma csak az, hogy a főszereplőt alakító Pedro Pascal jelenleg a The Last of Us című videojáték sorozatadaptációját forgatja Kanadában.

A hollywoodi sztár egy Moff Gideon nevezetű tisztet játszik, aki hű maradt a Birodalomhoz. Esposito a WRAL lapnak adott interjúban megerősítette, hogy hamarosan kezdetét veszi a sorozat harmadik évadának a fényképezése, mivel már befejezték a spinoff-sorozat fényképezését. Amikor arról kérdezték, hogy a sorozat forgatásával meg kell-e várni Pedro Pascalt, hogy visszatérjen a kanadai forgatásról, azt felelte:

Nem tudom, mit csinál Pedro, de nem, soha nem kellett várnunk Pedrora.

Giancarlo Esposito

Sűrű napok elé néz Pascal, mert amellett, hogy ő játssza Din Djarint az élőszereplős Star Wars-sorozatban, ő lesz a The Last of Us egyik főszereplője. Ellie társát, Joelt kelti majd életre az HBO nagysikerű videojáték feldolgozásában.

The Mandalorian

Értesülések szerint Pascalt egy dublőr fogja helyettesíteni a The Mandalorian forgatásán, ami már mindennapinak számít. Az első évadot gyakorlatilag végig Pascal nélkül forgatták, hiszen a színész egy színházi darabra készült, s csak az utolsó részek felvételén vállalt szerepet. Másrészről a fejvadász többnyire sisakot visel, vagyis elég, ha Pascal csak szinkronhangját kölcsönzi a karakternek, így nyugodtan részt vehet a The Last of Us munkálatain.

Az interjú másik részében arról kérdezték a színészt, hogy a harmadik évadban több sisak nélküli jelenetre kerül sor? Esposito annyit felelt, hogy erről nem beszélhet, de tudja, hogy Pascal többet szeretne sisak nélkül szerepelni, ugyanakkor ez a munkájával jár, hogy felvegye a sisakot. Ez is csak a megállapodás része.

A The Mandalorian 3. évad még nem kapott premierdátumot, de kizárt, hogy idén ősszel műsorra tűzzék az új részeket, valószínűleg csak a The Book of Boba Fett bemutatója után, majd valamikor jövő év elején érkezik csak a sorozat.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.