Wide Screen
Image default
Játékok

Valentin napon érkezhet a Dreams?

Stílusosan ünnepelnek majd a Little Big Planet alkotói, ha igaz.

A Dreams a Sony futó projektjeinek az egyik legkülönösebbike. Nem csak témája miatt (a Little Big Planethez hasonlóan saját játékvilágokat építhetünk fel benne), hanem a formátum sem megszokott. A játék ugyanis korai hozzáférésben már tavasz óta elérhető (hatalmas user bázis épült fel), de a kereskedelmi megjelenésről még semmi biztosat nem tudunk. Ezt az állóvizet kavarta meg a brit ShopTo üzletlánc, akik talán véletlenül, de elkottyantották a megjelenési időpontot Twitteren. A post azóta törölve lett, de a dátum egész pontosan Valentin napra mutatott.

Hogy valóban akkor kapjuk-e kézhez a végleges változatot vagy sem, az a jövő zenéje. Az viszont biztos, hogy a Media Molecule fejlesztői ezúttal sem aprózták el a játékot, nem különben azok a felhasználók, akik nekiláttak használni az egyedi videojátékfejlesztő stuffot. Akadt itt már az elmúlt hónapokban Metal Gear Solid feldolgozás, a Kojima-féle P.T. demó átirata, Dead Space hommage, vagy legújabban éppen egy Wipeout klón. De talán az a legjobb megoldás, ha megnézed azt a videót, amiben 300 projekt villan fel pár másodpercre. Van rá 10 perced?

Még több a témában...

Kamerás felvételen a MediEvil

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Days Gone

Héja Szabolcs

Jövő februárban érkezik a The Last of Us Part II.

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább