Wide Screen
Image default
Filmek

Valaki elkotyogta visszatérését a Bosszúállók 4.-re?

A Bosszúállók: Végtelen háború stábjából valaki elszólta magát, hogy visszatér a Bosszúállók 4.-ben. De azt meg hogy?

Figyelem, a cikk spoiler-elemeket fog tartalmazni, így ha még nem láttad a Végtelen háborút a mozikban, akkor zárd be az ablakot.

A készítők a film bemutatója előtt figyelmeztették a rajongókat, hogy nem várt fordulatok lesznek a cselekményben és sajnos nem mindenki éli túl az ütközetet. Így volt ez Gamorával is, akit Thanos feláldozott a Volmiron, csakhogy megkapja a Lélek Követ. A filmből kiderült, hogy a Követ csak olyan személy birtokolhatja, aki nagy árat fizet érte, lelket áldoz érte. De talán nem utoljára láttuk a karaktert.

Egyre inkább bebizonyosodni látszanak a korábbi pletykák, melyek arról szóltak, hogy a Bosszúállók 4.-ben időutazás lesz, vagyis visszamegyünk a múltba, hogy megállítsuk az Őrült Titánt. (Tony Starkot az egyik forgatási napon egy 2012-es Bosszúállók pólóban látták, ami aztán beindította a rajongók fantáziáját az időutazásról.) Erre utalhatott Zoe Saldana színésznő is a napokban tett interjújában:

Tudom, hogy idén ősszel valamennyiünknek vissza kell jönni, hogy befejezzük a második filmet – szám szerint a Bosszúállók negyedik részét. Szóval nem tudom, olyan érzés volt ez, mint mikor „később találkozunk”, és nem pedig az elköszönés egy formája.

A kijelentést kezeljük fenntartásokkal, ugyanis a nyilatkozat egy nappal a Végtelen háború bemutatója előtt készült, s elképzelhető, hogy így szerette volna titokban tartani Gamora halálát. Azonban nem hunyhatunk szemet afölött sem, hogy Saldana többször beszélt már Bosszúállók 4.-es visszatéréséről.

A Bosszúállók: Végtelen háború kritikánkat az alábbi linken találjátok.

Még több a témában...

A Bosszúállók: Végjáték új tervrajzai elárulták, hogy a Végtelen Kesztyűt ki más használta volna még

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Woody Harrelson ismét parókát vett a Venom 2. forgatásán, de ez már sokkal menőbb Cletus Kasady külsőt kölcsönöz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon