Wide Screen
Image default
Filmek

Vajon miről fog szólni a Thor: Ragnarok-mozi?

A Marvel a tavalyi évben végre bejelentette a Thor széria folytatását, amit már el is kezdtek felvenni Ausztráliában.

Egyelőre nem tudja senki sem, hogy miről fog szólni a film, csak elméletek vannak a pilothoz. Thor (Chris Hemsworth) hívta fel a rajongók figyelmét, hogy az új rész cselekményei nem fogják hűen követni az előző részeket, lehetnek eltérések. Nem sokkal ezután egy képet is posztolt a színész Instagram fiókján, amin egy kalapács látható a következő felirattal:

Hol van a kalapácsom?

#Thor3, expect big and little changes @taikawaititi

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által közzétett fénykép,

Ötletelgetésbe kezdtek a rajongók, hogy mire akart célozni ezzel a filmsztár. A legvalódibb elmélet az, hogy Thort száműzik Asgardból, és a gonosz Loki, valamint Hela veszi át az uralmat a városban, a Mjolnirt pedig elveszik tőle, sőt el is pusztítják a legendás kalapácsot. Thor a végtelen kozmoszban sodródik, míg egy bolygóra kerül, ahol gladiátorként kell küzdenie az életérért. Az egyik nap a ketrec bajnokával kerül össze, aki nem más mint: Hulk.

Még több a témában...

Akár így is kinézhetett volna Áspis Száj a Bosszúállók: Végtelen háborúban

Kévés Bence Mihály

A Végtelen Kesztyű ráolvadt Thanos kezére a Végtelen háború végén?

Kévés Bence Mihály

Bővített Végtelen háború klip, benne Corvus Glaive és Fekete Özvegy harca

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább