x
Filmek

Vajon miről fog szólni a Thor: Ragnarok-mozi?

A Marvel a tavalyi évben végre bejelentette a Thor széria folytatását, amit nem már el is kezdtek felvenni Ausztráliában.

Vajon miről fog szólni a Thor: Ragnarok-mozi?
  • Publishedjúlius 10, 2016

A Marvel a tavalyi évben végre bejelentette a Thor széria folytatását, amit már el is kezdtek felvenni Ausztráliában.

Egyelőre nem tudja senki sem, hogy miről fog szólni a film, csak elméletek vannak a pilothoz. Thor (Chris Hemsworth) hívta fel a rajongók figyelmét, hogy az új rész cselekményei nem fogják hűen követni az előző részeket, lehetnek eltérések. Nem sokkal ezután egy képet is posztolt a színész Instagram fiókján, amin egy kalapács látható a következő felirattal:

Hol van a kalapácsom?

#Thor3, expect big and little changes @taikawaititi

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által közzétett fénykép,

Ötletelgetésbe kezdtek a rajongók, hogy mire akart célozni ezzel a filmsztár. A legvalódibb elmélet az, hogy Thort száműzik Asgardból, és a gonosz Loki, valamint Hela veszi át az uralmat a városban, a Mjolnirt pedig elveszik tőle, sőt el is pusztítják a legendás kalapácsot. Thor a végtelen kozmoszban sodródik, míg egy bolygóra kerül, ahol gladiátorként kell küzdenie az életérért. Az egyik nap a ketrec bajnokával kerül össze, aki nem más mint: Hulk.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.