x
Close


Közelgő események

Játékok

Vadász leszel vagy préda?

Az Ubisoft bemutatta a Ghost Recon Breakpoint egy vadonatúj és nagyon izgalmas módját.

Vadász leszel vagy préda?
  • Publishedaugusztus 23, 2019

Az Ubisoft bemutatta a Ghost Recon Breakpoint egy vadonatúj és nagyon izgalmas módját.

A Ubisoft az idei Gamescom alkalmával felfedte a Tom Clancy’s Ghost Recon sorozat legújabb része, a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint PvP módját, a Ghost War-t. A Ghost War minden játékos számára elérhető lesz már a játék 2019. október 4-i megjelenésétől, azt követően pedig rendszeres frissítésekkel fog tovább bővülni. Ha szeretnéd még a megjelenés előtt kipróbálni a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint-ot és Ghost War módját, akkor jelentkezz a játék 2019. szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő bétájára a https://ghost-recon.ubisoft.com/game/en-us/beta oldalon (biztosan csak úgy tudsz bekerülni, ha előrendeled).

A Ghost War egy intenzív 4-4 elleni mód, ami a Ghost Recon sorozat taktikus, csapat alapú játékmenetére épít, ahol a stratégia és a csapatmunka legalább olyan fontos, mint az ügyesség. Megjelenéskor a játékosok négy kaszt közül választhatnak – Assault, Panther, Sharpshooter, Medic –, melyek mindegyike sajátos szerepet tölt be a harctéren, ahogy a játékosok összecsapnak ellenfeleikkel a hat egyedi pálya egyikének nyílt területein. A Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint kampányának újdonságai, mint például a fedezék mechanika, a domborzati hatások és az új sérülési rendszer további mélységet adnak az élménynek.

 Megjelenéskor az alábbi két mód lesz elérhető:

  • Az Elimination egy intenzív csapat alapú mód, ahol a játékosoknak fel kell kutatniuk és kiiktatniuk az ellenséges csapatot, miközben az új csökkenő harctér mechanika is harcra sarkallja őket.
  • A Sabotage egy aszimmetrikus bomba mód, ahol az egyik csapatnak sikeresen el kell helyeznie és felrobbantania egy bombát az egyik kijelölt ponton, míg a másik csapatnak ezt kell megakadályozni.

A Ghost War első alkalommal integrálva lesz a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint élménybe az újonnan bemutatott megosztott fejlődési rendszernek köszönhetően, amivel a játékosok a PvE és PvP módokban is ugyanazon karakterüket vihetik tovább és fejleszthetik, megtartva kasztjukat, képességeiket, testre szabott tárgyaikat és fegyvereiket. A kiegyensúlyozott élmény érdekében a PvP mód specifikus finomhangolásokat is tartalmazni fog, hogy valóban csak a játékosok képessége számítson.

A Ghost War megalkotása során a fejlesztőcsapat hasznosította a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands PvP módjának több, mint 2 éves támogatása alatt tanultakat, valamint számos javítást eszközöltek a játékosok visszajelzései alapján, mint például a továbbfejlesztett érzékelési mechanika és a csapatonkénti kaszt korlátozások eltávolítása. A Ghost War továbbá dedikált szerverekkel fog rendelkezni, csökkentett töltési időkkel és jobb játékospárosítással.

A Ghost War jelentős megjelenés utáni támogatásban fog részesülni, a rendszeres javítások és kiegyensúlyozások mellett többek között új pályákkal, kasztokkal, fegyverekkel, játékmódokkal és eseményekkel, amik még változatosabbá és színesebbé teszik az élményt.

A Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint az alapkiadás mellett Ultimate Edition változatban is kapható lesz, aminek részét képezi a játék mellett a számos digitális extrát is korai hozzáférést biztosító Year 1 Pass és az Ultimate Pack is.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.