Wide Screen
Image default
Előzetesek

Ütős lett a Creed 2 legújabb előzetese

Adonis és Rocky visszatér másodszor is, hogy hatalmas pofonokkal kápráztassa a rajongókat a Creed 2. részben.

Az MGM stúdió tegnap már elárulta, hogy ma második előzetesét is megkapja Sylvester Stallone és Michael B. Jordan nevével fémjelzett Creed második része, aminek már első trailere is lehengerlő volt. És bizony látva a legújabb előzetest, komoly harcra számítunk az egykori harcosok fia között. A ring egyik oldalán Apollo fia, Adonis Johnson (Michael B. Jordan), a másikban Ivan Drago fia, Viktor Drago (Florian Munteanu), de a végső harc még nem kezdődött el, arra november végéig várnunk kell. Elég a fecsegésből, a lap tetején a legújabb előzetes.

A franchise egyik legsikeresebb darabjáról beszélünk, ugyanis a Creed első része csaknem a gyártási költség háromszorosát hozta vissza a stúdiónak az Egyesült Államokban, így érthető volt a lépés, hogy három évvel az első rész bemutatója után mielőbb szerették volna visszaküldeni a ringbe Michael B. Jordant, hogy újfent elkápráztassa a rajongókat és a kritikusokat is. Igen, Ryan Coogler rendező filmje minden tekintetben sikeres volt, és csak remélni tudjuk, hogy a folytatás is hasonló babérokra tör – eddig nincs okunk a panaszra. Sajnos azonban a Fekete Párduc és más projektek – vélhetően egy Fekete Párduc folytatás már tervezés alatt van – miatt Coogler kénytelen volt nemet mondani a folytatásra, így ezúttal Steven Caple Jr. látta el rendezői teendőket.

A filmhez megjelent két karakterposzter is:

A Creed 2 országos bemutatója november 22-én lesz, egy nappal az amerikai bemutató után.

Még több a témában...

KRITIKA: Rambo V – Utolsó vér

Kévés Bence Mihály

Schwarzenegger trollkodott egy sort Stallonéval a Rambo V – Utolsó vér bemutatója után

Kévés Bence Mihály

Sylvester Stallone bekeményített a Rambo V – Utolsó vér legújabb előzetesében

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon