Wide Screen
Image default
Filmek

Űrdongó is megmutatta magát a kártyán

Michael Bay rendező most a transformerek egyik ikonikus alakját mutatta be új fejvédőjével.

Az elmúlt néhány hétben több karaktert is bemutattak a Transformers: The Last Knight filmből a közösségi oldalakon. A hét minden napjára jut szinte egy ilyen transformer kártya, mely Autobok-ok és Álcák tulajdonságait, és új külsejét fedi fel. Tegnap épp a legendás Bumblebee-n volt a sor, róla posztoltak képet a Transformers hivatalos Twitter csatornáján. Kocsi alakban egy 2016-os Chevy Camaro-t kapott Dongó, ezt már akcióban is megnézhettük, de transformer alakban még nem láttuk a harcos új arcát és jelmezét

Már mindenki kívülről fújja, hogy Űrdöngő saját filmet fog kapni, amit a Paramount Pictures 2018. június 6.-ra lőtt be. Keveset tudunk a film történetéről, azt leszámítva, hogy eredettörténetről beszélnek, és elképzelhető, hogy Bumbleblee ezt a dizájnt fogja használni majd a saját filmjében is. Külsőben, festésben nincs nagy eltérés a korábbi jelmezétől, de a sisak formája picit megváltozott. Ez sokkal jobban adja vissza a mesékben látott igazi dongós megjelenést.

A képet előbb Michael Bay rendező posztolta saját Twitter falára, majd pár percre rá már a hivatalos Transformers fiókon is feltűnt a kép. Az ötödik filmet nyár elején kezdték el forgatni, és azóta már több képet, videót, illetve hivatalos posztert is láttunk az új részről. A Transformers: The Last Knight mozit 2017. június 23-án fogják bemutatni.

Még több a témában...

KRITIKA: Six Underground – Hatan az alvilágból

Orosz Ferenc

A rajongók felháborodása miatt a Sonic, a sündisznó rendezője újrarajzolja a karaktert

Kévés Bence Mihály

Egy kicsit Michael Bay stílusban készül az ŰrDongó folytatása

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon