Főoldal Előzetesek Ünnepi hangulatban megérkezett a Mi lenne, ha…? 2. évad előzetese
Előzetesek

Ünnepi hangulatban megérkezett a Mi lenne, ha…? 2. évad előzetese

A Mi lenne, ha...? 2. évadában újrajátsszák a vakandai csatát is, amiben Thanos legyőzte a Bosszúállókat.

331

A Marvel Studios megosztotta a Mi lenne, ha…? animációs sorozat 2. évadának az első kedvcsináló videóját. Az új évad az alternatív valóság lehetséges forgatókönyveit mutatja be, amelyekben népszerű MCU-hősök kerülnek különös (felcserélt) helyzetekbe. A kilenc epizódból álló évad első részét 2023. december 22-én mutatja be a Disney+.

A megjelenési dátum mellett a Disney egy vadonatúj trailert is közzétett, amelyben számos Marvel-hőst láthatunk vad helyzetekben, a Hangyától kezdve a Skarlát Boszorkányon át Mordályig. A Disney+ sorozatoknál megszokottal ellentétben az új epizódokra nem kell heteket várni, mert a szolgáltató december 22-étől naponta mutatja be az új részeket.

A sorozathoz kiadott rövid leírás szerint “a Mi lenne, ha…? 2. évada folytatja az utazást, ahogy a Szemlélő végigvezeti a nézőket a hatalmas multiverzumon, bemutatva vadonatúj és ismerős arcokat az egész MCU-ban. A sorozat megkérdőjelezi a klasszikus Marvel mozis pillanatokat, újrateremti azokat csavarral egy hihetetlen szinkronszínészgárda segítségével. Számos sztár tér vissza az ikonikus szerepeiben; a rajongók által kedvelt karakterekkel, például Nebulával, Helával és Happy Hogannal. Az epizódok rendezője Bryan Andrews executive producer, a vezető író pedig AC Bradley executive producer”.

Az első évad nagy sikert aratott, legutóbb a Loki 2. évada nyerte el a kritikusok és a rajongók tetszését, és a Marvel Studios reményei szerint hasonló babérokra tör majd az animációs sorozat következő évada is, amelyben visszatérnek a nagy kedvencek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.