Image default
Előzetesek

Undorító lett az új Godzilla szörny, ezt mégis hogyan?!

Megmutatta magát az új japán Godzilla szörny, amit augusztustól lehet megcsodálni az Art of Shin Godzilla Resurgence könyvben.

A Godzilla nem csak minden idők  egyik legmaradandóbb szörnyes filmje, hanem a legmaradandóbb szörnyes figura is világszerte. Mindenki tudja, miről van szó, ha meghallja a Godzilla nevet. Már a 2014-es Gareth Edwards féle Godzilla sem az volt, akivel a mesében találkozhattunk, de akkor mit szóljunk a mostanihoz? A Godzilla: Resurgence kapott már előzetest, de inkább vehetjük azt a japán filmet egy áprilisi tréfának, mint sem komoly kihívónak.

Nagyon sokan nem tudják, hogy az eredeti produkciós iroda, a Toho dolgozott az új Godzilla film során is. Az új trailerben az újonnan megálmodott és megrajzolt Godzillát láthatjuk, ami sokkal robusztusabb és gonoszabb lett, mint bármely korábbi filmben. A Skreekonknak köszönhetően most megcsodálhatunk néhány korábbi koncepciós rajzot is.

Még több a témában...

Godzilla vs Kong – Megvan a rendező!

Plesovszki Nándor

King Ghidorah más nevet kapott a Godzilla: A szörnyek királyában

Kévés Bence Mihály

A Godzilla 2 elvesztette Gareth Edwards rendezőt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább