Undorító lett az új Godzilla szörny, ezt mégis hogyan?!

Megmutatta magát az új japán Godzilla szörny, amit augusztustól lehet megcsodálni az Art of Shin Godzilla Resurgence könyvben.

Megmutatta magát az új japán Godzilla szörny, amit augusztustól lehet megcsodálni az Art of Shin Godzilla Resurgence könyvben.

A Godzilla nem csak minden idők  egyik legmaradandóbb szörnyes filmje, hanem a legmaradandóbb szörnyes figura is világszerte. Mindenki tudja, miről van szó, ha meghallja a Godzilla nevet. Már a 2014-es Gareth Edwards féle Godzilla sem az volt, akivel a mesében találkozhattunk, de akkor mit szóljunk a mostanihoz? A Godzilla: Resurgence kapott már előzetest, de inkább vehetjük azt a japán filmet egy áprilisi tréfának, mint sem komoly kihívónak.

Nagyon sokan nem tudják, hogy az eredeti produkciós iroda, a Toho dolgozott az új Godzilla film során is. Az új trailerben az újonnan megálmodott és megrajzolt Godzillát láthatjuk, ami sokkal robusztusabb és gonoszabb lett, mint bármely korábbi filmben. A Skreekonknak köszönhetően most megcsodálhatunk néhány korábbi koncepciós rajzot is.

Total
0
Shares
Previous Article

Szeptembertől Vancouverben forog a The Predator-mozifilm

Next Article

TV szpotok az Öngyilkos osztag mozifilmhez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!