x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Undorító lett az új Godzilla szörny, ezt mégis hogyan?!

Megmutatta magát az új japán Godzilla szörny, amit augusztustól lehet megcsodálni az Art of Shin Godzilla Resurgence könyvben.

  • Publishedjúnius 13, 2016

Megmutatta magát az új japán Godzilla szörny, amit augusztustól lehet megcsodálni az Art of Shin Godzilla Resurgence könyvben.

A Godzilla nem csak minden idők  egyik legmaradandóbb szörnyes filmje, hanem a legmaradandóbb szörnyes figura is világszerte. Mindenki tudja, miről van szó, ha meghallja a Godzilla nevet. Már a 2014-es Gareth Edwards féle Godzilla sem az volt, akivel a mesében találkozhattunk, de akkor mit szóljunk a mostanihoz? A Godzilla: Resurgence kapott már előzetest, de inkább vehetjük azt a japán filmet egy áprilisi tréfának, mint sem komoly kihívónak.

Nagyon sokan nem tudják, hogy az eredeti produkciós iroda, a Toho dolgozott az új Godzilla film során is. Az új trailerben az újonnan megálmodott és megrajzolt Godzillát láthatjuk, ami sokkal robusztusabb és gonoszabb lett, mint bármely korábbi filmben. A Skreekonknak köszönhetően most megcsodálhatunk néhány korábbi koncepciós rajzot is.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.