Wide Screen
Image default
Előzetesek

Undorító lett az új Godzilla szörny, ezt mégis hogyan?!

Megmutatta magát az új japán Godzilla szörny, amit augusztustól lehet megcsodálni az Art of Shin Godzilla Resurgence könyvben.

A Godzilla nem csak minden idők  egyik legmaradandóbb szörnyes filmje, hanem a legmaradandóbb szörnyes figura is világszerte. Mindenki tudja, miről van szó, ha meghallja a Godzilla nevet. Már a 2014-es Gareth Edwards féle Godzilla sem az volt, akivel a mesében találkozhattunk, de akkor mit szóljunk a mostanihoz? A Godzilla: Resurgence kapott már előzetest, de inkább vehetjük azt a japán filmet egy áprilisi tréfának, mint sem komoly kihívónak.

Nagyon sokan nem tudják, hogy az eredeti produkciós iroda, a Toho dolgozott az új Godzilla film során is. Az új trailerben az újonnan megálmodott és megrajzolt Godzillát láthatjuk, ami sokkal robusztusabb és gonoszabb lett, mint bármely korábbi filmben. A Skreekonknak köszönhetően most megcsodálhatunk néhány korábbi koncepciós rajzot is.

Még több a témában...

Godzilla vs Kong – Megvan a rendező!

Plesovszki Nándor

King Ghidorah más nevet kapott a Godzilla: A szörnyek királyában

Kévés Bence Mihály

A Godzilla 2 elvesztette Gareth Edwards rendezőt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább