Főoldal Filmek Újabb tesztvetítést tartottak a Deadpool 2.-ből
Filmek

Újabb tesztvetítést tartottak a Deadpool 2.-ből

A korábbi aggasztó hírek után most jók érkeztek a Deadpool 2. nézőitől, akik szerint a második vágás sokkal jobb lett, mint amit a napokban láttak.

728

A korábbi aggasztó hírek után most jók érkeztek a Deadpool 2. nézőitől, akik szerint a második vágás sokkal jobb lett, mint amit a napokban láttak.

A közelmúltban több pletyka is megjelent, hogy baj van a Deadpool 2.-vel, ugyanis a film nem muzsikált valami jól az első tesztvetítésen. Ezek után tartottak egy második kört, ahol már sokkal pozitívabb vélemények születtek. Sőt, a hírek szerint egy titkos cameo is lesz a filmben.

A pletykák szerint a Deadpool 2. első benyomásai nem tűntek olyannyira jónak, mint ahogy azt a Fox várta, de a The Hollywood Reporter jelentéséből kiderült, hogy a film legfrissebb vágása már jóval magasabb pontszámokat ért el, mint a korábbi. A stúdió Dallasban két vágást demonstrált a filmből, melyből az egyik 94, míg a másik 98 pontot ért el – nem túl meglepő módon, a 98 pontszámot elért filmet fogják bemutatni májusban a mozikban.

A hivatalos információk szerint múlt hónapban azért kellett 6 napos újraforgatást tartani Vancouverben, mert a készítők több jelenetet szerettek volna Dominónak (Zazie Beetz) és Kábelnek (Josh Brolin) a filmben, de az aggasztó hírek után nem lennénk meglepve, ha más állt volna a háttérben.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események