Wide Screen
Image default
Gamer

Újabb szintre lép a The Bard’s Tale 4

Már a következő hónap végén megérkezik a Bard’s Tale 4-nek a Director’s Cut verziója.

Bizony a ’80-as években indult széria negyedik része lassan még csak egy éve jelent meg, amit a kezdeti döcögések és buglavina után szépen fokozatosan kipofozott az inXile Entertainment, most egy új mérföldkőhöz érkezett. Augusztus 27-én ugyanis piacra dobják a Director’s Cut kiadást, ami alaposan felrázza az alapjátékot.

Talán a leglátványosabb változás a grafikai motor gatyába rázásának lesz köszönhető, valamint alaposan optimalizálták is a korábbi verzióhoz képest, így sokkal jobban is fog futni. Extra tartalom gyanánt a harcosok csípni fogják a Royal Necropolis of Haernhold névre hallgató dungeon, amiben óriási dögöket, mini-bossokat apríthatunk. Az alap verzió tulajdonosai ingyen megkapják, de már a konzolosok sem fognak kimaradni belőle, sőt a Microsoftnál Xbox One-on rögtön része lesz a Game Pass-nek.

Még több a témában...

Nézzük milyen alternatív lehetőségekkel csalogat a nyár utolsó nagy dobása

Héja Szabolcs

Mely játékok lesznek ott az E3-on?

Héja Szabolcs

AAA címekkel támad majd a “PS5” is

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább