Főoldal Játékok Újabb State of Play adással jelentkezik a Sony
Játékok

Újabb State of Play adással jelentkezik a Sony

Ezúttal főleg az aktuális generációra fókuszálnak.

500

Augusztus 6-án, azaz csütörtökön újabb State of Play broadcast kerül közvetítésre a Sony hivatalos csatornáin, ám a hangsúly nem a sokak által várt további PS5 címekre kerül.

A tech óriás jelezte, hogy kifejezetten a még PlayStation 4 és PlayStation VR platformokra érkező játékokra koncentrálnak, azon belül is a külsős fejlesztők címeire, mivel egyelőre úgy néz ki, hogy a Ghost of Tsushima volt az utolsó exkluzív a generációban. A júniusban bemutatott indie PS5 címekkel kapcsolatban várható pár újdonság, de új bejelentésekre nem érdemes számítani. Az illetékesek külön kiemelték, a PlayStation 5 kapcsán semmilyen információt ne várjunk. Nem lesz szó az új hardverről, a gép áráról, és a megjelenés dátumáról sem.

Európai idő szerint csütörtök este 22.00 órától követhetitek a legalább 40 perces streamet a Sony Twitch és YouTube felületein, de az adást követően összefoglaló cikkel is jelentkezünk majd.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...