Főoldal Filmek Újabb Star Wars 8 jelenet szivárgott ki?
Filmek

Újabb Star Wars 8 jelenet szivárgott ki?

A legnagyobb Star Wars oldalon jelent meg a cikk, melyben egy űrcsatát emelnek ki.

941
Star Wars: The Force Awakens L to R: Finn (John Boyega) and Rey (Daisy Ridley) Ph: Film Frame © 2014 Lucasfilm Ltd. & TM. All Right Reserved..

A legnagyobb Star Wars oldalon jelent meg a cikk, melyben egy űrcsatát emelnek ki.

Tudjuk, hogy a folytatásban John Boyega mellett egy újonc is feltűnik majd a vásznon Kelly Marie Tran személyében. Megerősítették, hogy az Episode VIII-ban Finn és a rejtélyes Kelly Marie Tran karaktere egy párt fog alkotni, közös kalandokban lesz részük, míg Poe Dameron más utakon jár majd. Egy forrás arról írt, hogy ő is ott lesz az Ahch-To bolygón, és szemmel kíséri majd, amint Luke Skywalker jedit nevel Rey-ből. Nem teljesen világos, hogy Finn és leendő új társa milyen feladatot kap a filmben – talán bombákat fognak robbantani az űrben, hogy elpusztítson néhány Első Rend csapatot.

Spoiler rész következik!

Megint csak a Making Star Wars oldalról származik a legújabb hír, miszerint a jelenetet még májusban felvették a Pinewood Studios-ban. A stúdió csak „The Space Bomb” névre keresztelte a jelentet, melyben főként zöld hátteret használtak, és CGI-jal fogják a tömeget és terepet is megrajzolni. A szemtanúk azt is elmondták, hogy parazsat és füstöt láttak, valamint hangos robbanásokat lehetett kihallani a hangárból.

Érdekes kérdést vet fel a szóban forgó bombák szerepe. Mint minden új Star Wars sorozatnál, így itt is különleges neveket használnak a stábtagok, hogy véletlenül sem derüljön ki részlet a filmről. A pletykák szerint a „The Grizzlies” kódnév a termikus detonátorokat jelenti majd, amit a Lázadók/Ellenállók használnak a rohamosztagosok ellen. – az Első Rend rohamosztagosai „Sugar Cubes”-nak becézik.

Az említett jelenet valahol a távoli űrben fog majd zajlani, de akár egy Ellenálló hajó fedélzetén, amit az Első Rend elfoglalt. Még azt is elképzelhetjük, hogy Ellenállókból álló vadászgép-raj repül be az Első Rend hajójába, ám azt megerősítették, hogy a robbantás a hajó fedélzetén történik, nem a szabadban. A jelenetben Finn és az ismeretlen új barátja kap szerepet, aki egy furcsa medált fog nyakában hordani. Kérdéses, hogy a történetben milyen szerepe lesz ennek az űrcsatának, pontosan mi fog történni. A névtelen forrás úgy mesélte ezt, mintha a forgatókönyvből emelné ki. Íme azok a sorok, amik elvileg a forgatókönyvből származnak:

213: INT. 100 ACRE WOOD – HANGER Grizzly weaponry, Cast 7 medallion, handcuffs, axes & mace, debris. Grizzly associated paraphernalia (clipboards, glasses, bags, headsets, grizzly bombs / grizzly belt with bombs attached.

A forgatókönyvben minden karaktert egy számmal azonosítanak, hogyha kiszivárog, ne lehessen azonnal beazonosítani. A most napvilágot látott sorokban az 5-ös Ellenálló pilóta és a 22-es rohamosztagos csatája szerepel. Ugyancsak ehhez a részhez kötik a brit Lambin Tamba Daika karakterét is, de ezt a színész tagadja.

Hosszas idő után most először olvasunk Finn-ről, vagy az Ellenálló társáról, aki azt a bizonyos övet viseli, mellyel a bombákat lehet működésbe hozni. A Making Star Wars megpróbál utánajárni a dolgoknak, és megfejteni, hogy mikor és hol lesz szerepük a bombáknak. Talán a franchise egy másik műve szolgálhat majd válasszal a feltett kérdésre.

1-2 hónap és érkezni fog az előzetes is, de a teljes filmig még több, mint egy évünk van, hiszen 2017. december 15-én kerül a mozikba a nyolcadik Star Wars.

Ha nem szeretnél lemaradni a későbbiekben sem a Star Wars-os hírekről, akkor kövesd az oldalt a közösségi médiában, és LIKE-old a hivatalos Star Wars Hungary Facebook oldalt!

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Finn
Filmek

John Boyega nyitott rá, hogy visszatérjen a Star Wars messzi-messzi galaxisába

John Boyega miután elküldte a Disney vezetőit a búsba télen, most nyitott...

Star Wars: Az utolsó Jedik
Filmek

Rian Johnson “még büszkébb” a Star Wars: Az utolsó Jedikre, mint a megjelenéskor volt

Lehet vitatkozni a rendező szavaival, de valóban építő volt Az utolsó Jedik.