Újabb Seria-A licenekkel bővül az e-Football PES 2020

Hamarosan egy alacsonyabb olasz ligában is rúghatjuk a bőrt a legújabb PES-ben.

Hamarosan egy alacsonyabb olasz ligában is rúghatjuk a bőrt a legújabb PES-ben.

A Konami bejelentette, hogy az olasz másodosztályú labdarúgó-liga, a Serie BKT exkluzívan, teljesen licencelve érkezik meg hamarosan az eFootball PES 2020-ba, ami ezzel az egyetlen teljes Serie BKT élményt nyújtó konzolos és mobilos videojátékká válik a piacon. A licenc megállapodás részeként a liga logója, trófeája és jelvényei, valamint a csapatok felszerelései és játékosainak nevei is bekerülnek az eFootball PES 2020 PC-s és konzolos változatába a hónap végén érkező Data Pack 2 részeként. Ugyanezen Serie BKT tartalmak az eFootball PES 2020 mobilos változatában is elérhetők lesznek. [penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”rand”]

A számos új licencszerződést követően, mint a Juventus és az olasz Series A TIM-liga, az eFootball PES 2020 tovább folytatja a sorozat hírnevének és autentikusságának, valamint játékbeli realizmusának növelését. Jonas Lygaard, Senior Director, Brand & Business Development, Konami Digital Entertainment B.V. szerint:

„Az elkötelezettségünk, hogy liga és csapat licenceket biztosítsunk az eFootball PES számára túlmutat csupán a legnagyobb bajnokságokon és klubokon. Hiszünk a teljes professzionális élmény megalkotásában, beleértve a klubok előrelépésével és kitiltásával járó magas és mély pontokat is. Exkluzív megállapodásunk az olasz Serie BKT ligával újabb egyértelmű jele elkötelezettségünknek, és nem is lehetnénk ennél izgatottabbak”

Tovább bővül, fejlődik tehát a PES, szerintetek a közeljövőben tud reális vetélytársa lenni a FIFA-nak?

Total
18
Shares
Previous Article
Zazie Beetz

Reméljük, hogy Zazie Beetz a Joker alakítása után újra Domino lesz a Marvelnél

Next Article
Pókösztön

FEJTÁGÍTÓ: A Marvel feltárja az igazságot a Pókösztönről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!