Főoldal Játékok Újabb Seria-A licenekkel bővül az e-Football PES 2020
Játékok

Újabb Seria-A licenekkel bővül az e-Football PES 2020

Hamarosan egy alacsonyabb olasz ligában is rúghatjuk a bőrt a legújabb PES-ben.

560

Hamarosan egy alacsonyabb olasz ligában is rúghatjuk a bőrt a legújabb PES-ben.

A Konami bejelentette, hogy az olasz másodosztályú labdarúgó-liga, a Serie BKT exkluzívan, teljesen licencelve érkezik meg hamarosan az eFootball PES 2020-ba, ami ezzel az egyetlen teljes Serie BKT élményt nyújtó konzolos és mobilos videojátékká válik a piacon. A licenc megállapodás részeként a liga logója, trófeája és jelvényei, valamint a csapatok felszerelései és játékosainak nevei is bekerülnek az eFootball PES 2020 PC-s és konzolos változatába a hónap végén érkező Data Pack 2 részeként. Ugyanezen Serie BKT tartalmak az eFootball PES 2020 mobilos változatában is elérhetők lesznek.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”cat” orderby=”rand”]

A számos új licencszerződést követően, mint a Juventus és az olasz Series A TIM-liga, az eFootball PES 2020 tovább folytatja a sorozat hírnevének és autentikusságának, valamint játékbeli realizmusának növelését. Jonas Lygaard, Senior Director, Brand & Business Development, Konami Digital Entertainment B.V. szerint:

„Az elkötelezettségünk, hogy liga és csapat licenceket biztosítsunk az eFootball PES számára túlmutat csupán a legnagyobb bajnokságokon és klubokon. Hiszünk a teljes professzionális élmény megalkotásában, beleértve a klubok előrelépésével és kitiltásával járó magas és mély pontokat is. Exkluzív megállapodásunk az olasz Serie BKT ligával újabb egyértelmű jele elkötelezettségünknek, és nem is lehetnénk ennél izgatottabbak”

Tovább bővül, fejlődik tehát a PES, szerintetek a közeljövőben tud reális vetélytársa lenni a FIFA-nak?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.