Wide Screen
Image default
Játékok

Újabb Seria-A licenekkel bővül az e-Football PES 2020

Hamarosan egy alacsonyabb olasz ligában is rúghatjuk a bőrt a legújabb PES-ben.

A Konami bejelentette, hogy az olasz másodosztályú labdarúgó-liga, a Serie BKT exkluzívan, teljesen licencelve érkezik meg hamarosan az eFootball PES 2020-ba, ami ezzel az egyetlen teljes Serie BKT élményt nyújtó konzolos és mobilos videojátékká válik a piacon. A licenc megállapodás részeként a liga logója, trófeája és jelvényei, valamint a csapatok felszerelései és játékosainak nevei is bekerülnek az eFootball PES 2020 PC-s és konzolos változatába a hónap végén érkező Data Pack 2 részeként. Ugyanezen Serie BKT tartalmak az eFootball PES 2020 mobilos változatában is elérhetők lesznek.

A számos új licencszerződést követően, mint a Juventus és az olasz Series A TIM-liga, az eFootball PES 2020 tovább folytatja a sorozat hírnevének és autentikusságának, valamint játékbeli realizmusának növelését. Jonas Lygaard, Senior Director, Brand & Business Development, Konami Digital Entertainment B.V. szerint:

„Az elkötelezettségünk, hogy liga és csapat licenceket biztosítsunk az eFootball PES számára túlmutat csupán a legnagyobb bajnokságokon és klubokon. Hiszünk a teljes professzionális élmény megalkotásában, beleértve a klubok előrelépésével és kitiltásával járó magas és mély pontokat is. Exkluzív megállapodásunk az olasz Serie BKT ligával újabb egyértelmű jele elkötelezettségünknek, és nem is lehetnénk ennél izgatottabbak”

Tovább bővül, fejlődik tehát a PES, szerintetek a közeljövőben tud reális vetélytársa lenni a FIFA-nak?

Még több a témában...

Bemutatkozik a Captain Tsubasa: Rise of New Champions sztori módja

Fonyódi Dávid

A PlayStation lemondta a PAX East mellett a GDC szereplését is

Sinka Tamás

JÁTÉKTESZT: Zombi Army 4: Dead War

Ragács András

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon