Emma Stone

Újabb képek szivárogtak ki Emma Stone Szörnyella de Frászáról

A Disney újabb klasszikusa kap feldolgozást, ugyanis saját filmet kap a 101 kiskutya rajzfilmek rettegett gonosza, Szörnnyel de Frász az Oscar-díjas Emma Stone alakításában.

A Disney újabb klasszikusa kap feldolgozást, ugyanis saját filmet kap a 101 kiskutya rajzfilmek rettegett gonosza, Szörnyella de Frász az Oscar-díjas Emma Stone alakításában.

Múltkor már láttunk egy képet Emma Stoneról, hogy milyen lesz Szörnyella de Frász szerepében, és nem túlzás kijelenteni, hogy akkor a felismerhetetlenségig eltakarták az Oscart is nyert színésznőt a smink és jelmez mögött. A film bemutatója azonban nagyon messze van, majd csak 2021. májusában fogják bemutatni, de jelenleg az Egyesült Királyság utcáin forgatják a következő élőszereplős Disney-filmet.

A Daily Mail Celebrity osztott meg néhány egészen varázslatos forgatási képet Emma Stoneról, aki ezeken már sokkal felismerhetőbb:

Az igazat megvallva, azon kívül nem sokat tudunk a filmről, hogy a klasszikus rajzfilmek gonosztevője kap főszerepet benne, de hogy milyen történetet elevenít meg a vásznon, egyelőre homály fedi, bár ha abból indulunk ki, hogy az Angelina Jolie főszereplésével készült Demóna miként írta át a sztorit, s csinált a főszereplőből antihőst, valami hasonlóra számíthatunk ennél a filmnél is.

Ezt igazolják a Variety korábbi hírei is, miszerint a Disney új feldolgozása az eredeti rajzfilm eseményei előtt fog játszódni, a ’70-es évek punk rock érájában, innen is ered a gótikus ruha és frizura, és természetesen a mindezt fekete-fehér kivitelben, ahogy azt megszokhattuk Szörnyellánál. Emma Stone mellett olyan kiváló színészek játszanak még a filmben, mint Paul Walter Hauser és Joel Fry.

A filmet eredetileg 2020-ban szerették volna bemutatni, de végül a bemutatót 2021. május 28-ára tolta a Disney.

Szörnyella de Frász
Total
16
Shares
Previous Article

Ezekkel a címekkel startol a Stadia

Next Article
Midway

Box Office-figyelő: 2019/45. hét: Meglepetés az első helyen, a Terminator: Sötét végzet pedig hozta, amit mindenki várt tőle

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!