Wide Screen
Image default
Filmek

[D23 2019] Emma Stone felismerhetetlen Szörnyella de Frászként

Emma Stone lesz Szörnyella de Frász, és már képet is kaptunk róla, de nem vagytok egyedül, ha nem ismertétek fel a színésznőt a gúnya mögött.

Lassan négy évtizede már annak, hogy a Disney bemutatta Szörnyella de Frászt, azonban az 1970-es évek gazembere hamarosan visszatér a képernyőre, méghozzá az Oscar-díjas Emma Stone alakításában. Múlt hétvégén végre megpillanthattuk, hogy milyen lesz Stone a szerepben, s mit ne mondjuk, felismerhetetlen lesz az élőszereplős feldolgozásban.

A D23 Expón nemcsak szuperhősök voltak szolgálatban, hanem más legendás karakterekbe is belefuthattunk, így most először pillanthattuk meg Emme Stone-t a Szörnyella-film főszerepében, ami lényegében egy előzményfilm lesz, s azt fogja bemutatni, hogy miként vált gonosszá a 101 kiskutya rajzfilm gonosztevője. Bár a mostani Szörnyella megjelenése messze áll az 1961-ben bemutatott animációs rajzfilmétől, de panaszra így sem lehet okunk.

A Variety annak is utána járt hétvégén, hogy a Disney új feldolgozása az eredeti rajzfilm eseményei előtt fog játszódni, a ’70-es évek punk rock érájában, innen is ered a gótikus ruha és frizura, és természetesen a mindezt fekete-fehér kivitelben, ahogy azt megszokhattuk Szörnyellánál. Emma Stone mellett olyan kiváló színészek játszanak még a filmben, mint Paul Walter Hauser és Joel Fry.

A filmet eredetileg 2020-ban szerették volna bemutatni, de végül a bemutatót 2021. május 28-ára tolta a Disney.

Szörnyella de Frász

Még több a témában...

A Disney már az élőszereplős Aladdin folytatásán dolgozik

Kévés Bence Mihály

Az indulás óta csaknem 29 millió feliratkozóra tett szert a Disney+

Kévés Bence Mihály

A Disney elnöke elárulta, hogy mikor mutatják be Sólyom és a Tél Katonája, valamint a WandaVision sorozatokat

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon