Újabb információk az Assassin’s Creed Valhalla következő kiegészítőjéről

Egyre több dolog derül ki a második nagy Valhalla DLC-ről is.

Egyelőre még nem tudjuk, mire is készül pontosan a Ubisoft az év második felében, azonban a héten valószínűleg már okosabbak leszünk ebben a témában is. Nem lennénk meglepve, ha az Assassins’s Creed is előkerülne a prezentáció során. Addig is, csak a pletykákra tudunk hagyatkozni és most egy eléggé megbízható francia forrás árult el pár dolgot a Valhalla következő kiegészítőjével kapcsolatosan.

Ennek a címe „The Siege of Paris” lesz, amely már önmagában eléggé árulkodó. A játék fájljai között turkálva sikerült megszerezni egy olyat, amely a szinopszisát taglalja. Ezek szerint a Francia királyának sikerült végre sok-sok idő után egy zászló alá tömöríteni a megosztott népét. Charles the Fat így most hosszú harcokat vív az országa területén lévő északi harcosokkal. Ha végzett velük, valószínűleg meg sem áll Angliáig…

A DLC idő szempontjából 885-ben fog helyet foglalni, ami azt jelenti, hogy az alapjáték után pár évvel járunk, hiszen az 877-ben játszódott. Nem fognak előkerülni még itt sem a Hidden One-ok, legalább is Eivor egyik beszélgetéséből ez derült ki. Megjelenés szempontjából a PlayStation Store-ra lehet hagyatkozni, ami szerint november 9 a dátum. Elképzelhető, hogy ez csak egy egyszerű placeholder, azonban nem lennénk meglepve, ha a többi alkotás mellett tényleg készülne valamivel Assassin’s Creed fronton is az ünnepekre a Ubisoft.

Total
8
Shares
Previous Article
Pókember

A Pókember: Nincs hazaút sztárja, Tom Holland reméli, hogy hamarosan valami nagyon klassz dolgot oszthat meg

Next Article
Indiana Jones

Harrison Ford az ikonikus jelmezében megérkezett az Indiana Jones 5. forgatására

Related Posts