x
Close


Közelgő események

Játékok

Újabb információk az Assassin’s Creed Valhalla következő kiegészítőjéről

Egyre több dolog derül ki a második nagy Valhalla DLC-ről is.

Újabb információk az Assassin’s Creed Valhalla következő kiegészítőjéről
  • Publishedjúnius 7, 2021

Egyelőre még nem tudjuk, mire is készül pontosan a Ubisoft az év második felében, azonban a héten valószínűleg már okosabbak leszünk ebben a témában is. Nem lennénk meglepve, ha az Assassins’s Creed is előkerülne a prezentáció során. Addig is, csak a pletykákra tudunk hagyatkozni és most egy eléggé megbízható francia forrás árult el pár dolgot a Valhalla következő kiegészítőjével kapcsolatosan.

Ennek a címe „The Siege of Paris” lesz, amely már önmagában eléggé árulkodó. A játék fájljai között turkálva sikerült megszerezni egy olyat, amely a szinopszisát taglalja. Ezek szerint a Francia királyának sikerült végre sok-sok idő után egy zászló alá tömöríteni a megosztott népét. Charles the Fat így most hosszú harcokat vív az országa területén lévő északi harcosokkal. Ha végzett velük, valószínűleg meg sem áll Angliáig…

A DLC idő szempontjából 885-ben fog helyet foglalni, ami azt jelenti, hogy az alapjáték után pár évvel járunk, hiszen az 877-ben játszódott. Nem fognak előkerülni még itt sem a Hidden One-ok, legalább is Eivor egyik beszélgetéséből ez derült ki. Megjelenés szempontjából a PlayStation Store-ra lehet hagyatkozni, ami szerint november 9 a dátum. Elképzelhető, hogy ez csak egy egyszerű placeholder, azonban nem lennénk meglepve, ha a többi alkotás mellett tényleg készülne valamivel Assassin’s Creed fronton is az ünnepekre a Ubisoft.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.