Wide Screen
Image default
Gamer

Újabb infomációkat tudtunk meg a Ghost Recon Breakpointról

A játékmenet leleplezése utáni beszélgetésekből még rengeteg fontos információ látott napvilágot a Breakpointról.

Csütörtök este már láthattuk a következő Ghost Recon-t mozgás közben. Nagyon impresszív játéknak tűnik az Ubisoft új alkotása, ráadásul a beszélgetések során még több részlet napvilágot látott felőlük. A mostani divat szerint ők is inkább szolgáltatásként tekintenek rá, tehát több évre terveznek vele. A Year 1 pass tartalma már ki is derült, két új kalandot is kapunk majd Deep State és Transcendence címen. Megjelenéskor azonnal elérhetővé válik egy addig még nem látott küldetés is, ami Siren’s Call névre hallgat. Új kasztokat is terveznek a franciák bevezetni, amelyet az első Season Pass tulajdonosai természetesen megkapnak, több kozmetikai dologgal együtt.

A játék 4 fajta kiadásban lesz elérhető. Bármely kiadás megjelenés előtti megvásárlása esetén meghívást kapunk a bétába is. A felső képen meggyőződhettek magatok is, hogy miket is tartalmaznak az egyes változatok. A játék PC-n Epic Game Store-on és az Uplay-en lesz elérhető. Tehát itt is kimarad a Steam támogatása. A legújabb Ghost Recon október 4-én teszi majd tiszteletét PS4-re Xbox-ra és természetesen PC-re.

Még több a témában...

Tovább erősödik a Game Pass májusban!

Héja Szabolcs

Ezek lehetnek a Capcom tervei a jövőre?

Héja Szabolcs

Érkeznek a Dűne játékok!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább