Újabb infókat tudtunk meg a Dead Space alkotójának új játékáról

Nem fog félelmetes elemekben szűkölködni a Dead Space szellemi utódja sem.

A The Game Awards-on bemutatott horror játék, a The Callisto Protocol igazán ígéretesnek és félelmetesnek néz ki már az első előzetese alapján is. A Dead Space által keltett űrt próbálja majd betölteni, ugyanis az EA nem támogatta a projektet és nem engedélyezte a negyedik rész elkészültét. Egy ikonikus sorozat ért így véget, azonban ha minden jól megy nemsokára valamiképpen folytatódik ez a vérfagyasztó horror, még ha nem is ugyan azon a néven.

A PUBG Corp. felügyelete alatt készíti a Striking Distance a Dead Space széria egyik volt atyjával az élen. Az alkotók most egy discord beszélgetésen mondtak egy kicsit többet a készülő műről. Egyfajta szerelemprojekt ez nekik, amely visszavezeti a műfajban jártas fejlesztőket a gyökerekhez és megpróbálják megalkotni a valaha készült legfélelmetesebb játékot.

Egészen nagy vállalásnak hangzik ez, de a Dead Space 1-re nézve nem tűnik kivitelezhetetlennek. Nagyon izgatottak, hogy újra sci-fi horrort készíthetnek, hiszen rendkívül jól szórakoztak már az előző játékok elkészítésekor is, és rengeteg ötlet maradt bennük, ami a Dead Space végével megvalósítatlan maradt.

A Callisto Protocol a nevéből kikövetkeztethetően a Calliston fog játszódni, amely egyike a Jupiter 79 “ismert” holdjának. A történetről nem osztottak meg sokat a fejlesztők, de azt már tudhatjuk, hogy játékosnak el kell szöknie a Black Iron börtönből és felfedezni az Egyesült Jupiter Társaság titkait. Játékmenet szempontjából teli lesz klausztrofóbikus, szűk helyekkel, ahol minden sarkon valami veszély fog várni.

A sztori elmesélése szempontjából elég jó helyzetbe hoz a börtönös környezet, ugyanis így csak egy ruhánk lesz az elején és semmi más. Epekedve figyeljük az új információkat és videókat a játékról, hiszen nagyon ígéretesnek néz ki, és elképesztően vártunk már egy új „Dead Space” részt.

Total
4
Shares
Previous Article
Trónok harca

Megvan, mikor jön a Trónok harca előzménysorozata

Next Article

Parkolópályára került a Cyberpunk 2077 többjátékos módja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!