Főoldal Filmek Újabb gonosztevő csatlakozik a Venom folytatásához
Filmek

Újabb gonosztevő csatlakozik a Venom folytatásához

Nem aprózzák el a Venom 2. részt sem karakterekkel, a címszereplő és Vérontó mellett újabb antihőst kapunk.

331

Nem aprózzák el a Venom 2. részt sem karakterekkel, a címszereplő és Vérontó mellett újabb antihőst kapunk.

Eddie Brock felkötheti a gatyáját, mert nem csak egy, hanem kettő gonosszal is szembe kell szállnia a Sony Pictures érkező Venom folytatásában, merthogy Vérontó (Woody Harrelson) szeretője, Shriek is csatlakozik a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom második részében.

Az első rész végén már megtudhattuk, hogy Cletus Kasaday vérszomjas sorozatgyilkosát Woody Harrelson kelti életre a filmvásznon, akit megszáll a Vérontó (Mészárszék) nevű szimbiota, és komoly fejfájást fog Venomnak és Eddie Brocknak. Vérontó egy sokkal agresszívebb embergyűlölő sarja Venomnak, aki egyszerre gyűlöli a Pókember képregények népszerű szimbiotáját, és imádja a vérontást és a káoszt.

Ez magában is kemény csatákat ígér a két űrlény közt, de a vérszomjas skarlát szimbiota mellé Cletus szerelme, Frances Barrison is csatlakozik Kasadayhez. Barrison drogdíler, aki Shriek néven kezdte pályafutását a Marvel képregényekben. Egy komoly trauma eredményeként emberfeletti erőkre tesz szert: energiasugarak kilövése, repülés és sötét, gyilkos hajlamok ébresztése másokban. A karakter eredetileg mutáns a képregényekben, emiatt a karakter képességeinek eredetét valószínűleg meg fogják változtatni a történetben.

A szereplőválogatás jelenleg is folyik „többnyire ismeretlen színésznőket hallgatnak meg”, de a felhívás vonzó lehet sok színésznőnek, hiszen nem határoztak meg konkrétumokat benne. Andy Serkis által rendezett második részben újra láthatjuk Tom Hardy-t, mint az éhes űrlény és gazdája Eddie Brock/Venom-ként. A címszereplő és Woody Harrelson mellett visszatér még Michelle Williams, mint Anna Weying, Eddie Brock kedvese az első felvonásból.

A Sony még nem jelentette be, hogy mikor tervezi bemutatni a Venom 2. részét, de állítólag 2020. október 2-án tűzik a mozik műsorára.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események