Főoldal Játékok Újabb félig-meddig ingyenes Battle Royale áprilisban!
Játékok

Újabb félig-meddig ingyenes Battle Royale áprilisban!

Az Activision igaz, csupán egy hónap erejéig, de ingyenessé teszi a Black Ops 4 ezen módját bizonyos feltételek mellett.

842
codbo4

Az Activision igaz, csupán egy hónap erejéig, de ingyenessé teszi a Black Ops 4 ezen módját bizonyos feltételek mellett.

Hatalmas népszerűségnek örvendenek a Battle Royale játékok, érdemes megnézni a Fortnite vagy az Apex Legends példáját. Az Activision erre a telített piacra szeretne betörni, amint minden eszközzel próbál gyorsabbá tenni. Jelenleg a Black Ops 4 BR módja lesz ingyenes egy hónapon keresztül, egészen április 30-ig.


Üröm az örömben, hogy nem “igazi” free to play, hiszen birtokolni kell hozzá az alap Black Ops 4-et. Ilyen feltételek mellett és a Battlefield Firestorm módjának megjelenésével nem teljesen tisztázott mit is szeretett volna az Activison. Összegezve, akiknek megvan a játék az mától egészen április végéig játszhat a COD két új BR pályájával.

Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.